beep Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Setih se da nisam rezimirao situaciju sa Beotelom i vraćanjem ADSL-a oko kojeg su me ispalili. Ja: Dobar dan, ja da vratim opremu, javili su mi da nemam mogućnosti (blabla)Radnik: Aha, dobro … broj telefona?Ja: xxx-xxxxRadnik: Ah da, evo vidim mail u kojem nam se Telekom izvinjava zbog neprijatnostiJa: (u sebi) Brate, nemoj da me zaje*avaš još, kakav mail, kakvi bakrači, vrati mi pare pa da idem, prozreo sam vašu prljavu igru! (ovo posle zareza nisam pomislio, sad dodajem zarad dramskog momenta)Radnik: Izvinite molim vas, eto, Telekom je kriv, znate, tako je kad je jedini provajder, ne može im neko ništa.Ja: Haha, pa da, znam, a i uvek je zgodno izvlačiti se na njih…Radnik: … … evo potpišite samo ovde … odlično, evo nazad novca, izvinite još jednom, prijatno.Ja: Prijatno! I onda sam im na izlasku uzeo tri “complementary” bombonice, da ih još oteram u minus!Šalji dalje! Pogledajte ceo članak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts