Jump to content

Transportation company MGR Express, Inc. is hiring!

Kaurin

Recommended Posts

Company MGR express Inc. is hiring

Job position: Truck dispatcher

Job location: Belgrade - Serbia

What we are looking for:

• Good communication skills in English language
  • Previous office experience
  • Clean criminal record
  • Cleared of army duty
  • Minimum high school education
  • Basic computer skills

If you are interested in this job position, please email us your CV at milos [at] mgrexpress.com

kolko je meni retardirano kad firme pokushavaju da deluju ozbiljno pa stavljaju oglase na engleskom a pritom kontaktirash sa likom koji se zove milosh i koji je ochigledno mogao da taj isti oglas postavi na srpskom. bash svashta

kolko je meni retardirano kad firme pokushavaju da deluju ozbiljno pa stavljaju oglase na engleskom a pritom kontaktirash sa likom koji se zove milosh i koji je ochigledno mogao da taj isti oglas postavi na srpskom. bash svashta

A nisi kontao da ako traze ovo "Good communication skills in English language" da je bolje sto je oglas na engleskom kao prvi nivo eliminacije?

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

ali oglas nije namenjen samo osobi koja hoce da se zaposli nego svima, pogotovo u srbiji postoji dosta ljudi koji ne znaju dovoljno dobro engleski da bi razumeli shta u oglasu pishe a znaju nekoga kome treba posao i ispunjava uslove...

Kontas neki lik ce da kaze "a perin mali zna te zapadnjacke jezike" ... Oglas za posao je namenjen onima koji traze posao, ako treba neko da im javlja da postoji oglas za posao onda ni ne traze posao.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

mohi, i ti se raspravljaš sa revom, koji nije u životu video oglas za posao ili intervju za isti (nhf reve, al to je činjenica)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Create New...