HennessY Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Sve pohvale za dosadasnji rad! Lepo je videti domace igrace na delu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 mali apdejt, poceo sam da shljakam te se nema vremena za stardzu :( Nevr di less, saljite mi ripleje :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meca dobric Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Hvala, The MisT. Nisam upucen u starcraft pa su mi tvoji komentari malo bolje objasnili sta se dogadja tokom partije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 (edited) Malo je glupo reći da neko "nije imao sreće" kada u SC2 faktor sreće ne postoji :) Postoje samo dobre/loše odluke koje igrači donose ili spore/brze reakcije na protivničke akcije. JEDINO ako igrač nešto ne uspe da primeti na vreme, ali to je opet njegova greška i nedostatak pažnje/multitaskinga. Ako baš želiš da koristiš izraz "sreća" onda reci nešto u fazonu "...ali eto ratna sreća nije bila na njegovoj strani" ili "bogovi rata mu nisu bili naklonjeni" ;) Kad se ovako komentariše treba dosta onoga "da li će...!?" ili "šta će sada biti?!" ili "kako namerava da se izvuče?!" da bi se malo i gledaoci uvukli u problematiku bitke i malo i sami zamislili nad celom situacijom, a i pojačava se faktor neizvesnosti. Probaj takođe da nestiš malo dublji, ozbiljiniji glas ;) Edited August 6, 2010 by MilanGM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted August 6, 2010 Author Report Share Posted August 6, 2010 Malo je glupo reći da neko "nije imao sreće" kada u SC2 faktor sreće ne postoji :) Postoje samo dobre/loše odluke koje igrači donose ili spore/brze reakcije na protivničke akcije. JEDINO ako igrač nešto ne uspe da primeti na vreme, ali to je opet njegova greška i nedostatak pažnje/multitaskinga. Ako baš želiš da koristiš izraz "sreća" onda reci nešto u fazonu "...ali eto ratna sreća nije bila na njegovoj strani" ili "bogovi rata mu nisu bili naklonjeni" ;) Kad se ovako komentariše treba dosta onoga "da li će...!?" ili "šta će sada biti?!" ili "kako namerava da se izvuče?!" da bi se malo i gledaoci uvukli u problematiku bitke i malo i sami zamislili nad celom situacijom, a i pojačava se faktor neizvesnosti. Probaj takođe da nestiš malo dublji, ozbiljiniji glas ;) Svaki cheese zahteva odredjenu dozu sreće ne bi li prosao. Ako igrać to ne primeti na vreme, a tebi prodje, znači da te je usralo. Tako da neki faktor sportske sreće postoji čak i u SC2 :) Što se tiče ostalih kritika, trudicu se da kupim i bolji mic, kad budem skupio kintu za igru. Pa ćes moci da uživaš u punoj hrapavosti mog muževnog glasa :P zz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=104154 imate od ovog baje mnogo dobro pojasni sve :) Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Day9 je tata! @Mist kad cesh ponovo da pochnesh komentarisanje? Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted August 7, 2010 Author Report Share Posted August 7, 2010 Dunno, jos uvek nisam kupio sc, a palim na more uskoro. Verovatno cu poceti krajem avgusta, jbg ne da mi se ranije :( Al, potrudicu se da sledeci cast bude na nivou, sto komentatorski, sto audio-vizuelno :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 (edited) Prebaci od nekog instalaciju..ne moras imati key, mozes gledati replay-e onom forom sto prevuces replay na sc2 ikonicu... Cisto da ostanes u toku :) Edit: ovim novi patchom od pre dan, dva su izbacili mogucnost gledanja repova...bas mi drug malopre rekao.. Edited August 7, 2010 by HennessY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Eh? Izbacili su mogucnost gledanja snimaka partija?? Da nisi mozhda pogreshno shvatio druga ili je mozhda on neshto istripovao? Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Eh? Izbacili su mogucnost gledanja snimaka partija?? Da nisi mozhda pogreshno shvatio druga ili je mozhda on neshto istripovao? Ma provereno kad prevuces do igre trazi da se ulogujes...da bi gledao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Ah to... Ja reko, ne rade replay-evi. Jbg uloguj se. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 S tim u vezi, ne verujem da su to gledanje resili tako odvratno. Ok, nije meni frka prvi put da se ulogujem da bih pogledao rep, ali ZASTO pobogu nakon toga za svaki poseban riplej moram da izadjem iz igre i da se PONOVO ulogujem. Drugim recima, kad sam vec in game i alt-tabujem se da bih selectovao drugi riplej, on nece na taj nacin da loaduje, vec mora exit pa jovo nanovo login... -_- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Mani je radilo i sa alt-tabom. Kada iskopiraš novi replay samo unutar starcrafta promeniš na neki drugi folder i onda se vratiš nazad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Pa da, shto bi se logovao za svaki rep kad je alt + tab tu. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Ja tek sad vidim ovaj topik, svaka cast mist na vodovima, od uvek sam zeleo da radim vodove za wc3 ali uvek i ostajalo na zelji :( Mozda ako nekad ne budem vise bio nubara po pitanju poznavanja stardze, uzmem da uradim koji za dvojku :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted October 10, 2010 Author Report Share Posted October 10, 2010 Zivi bili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmi Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Dobrodošao nazad! :) Evo ga program za prekrivanje riplej bara: http://www.irfanview.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted October 10, 2010 Author Report Share Posted October 10, 2010 O hvala ti dobri covece :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 (edited) Osvanuo je novi starcraft kanal. Malo cu se ozbiljnije angazovati oko citave stvari i ocekujem podrsku sa vase strane :) channel link Prvi mecevi stizu uskoro :) Edited October 13, 2010 by The MisT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 ok, slacemo ti nase nubovske repove! btw, meni ne radi link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 probaj sad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 radi, imas sub, nemoj me razocarati:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 subbed... gl hf... : D Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts