gruja Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Zabo sam spisak,a imam tri karte,prodajem ih za 2 soma sve tri,sto je mislim posteno jer su soma ovako u pretprodaji.Ako neko hoce nek se javi na 0642106667.Gruja. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Kada ih grujica proda, ako nekome još treba jeftina karta neka ostavi broj na pp : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Hahahahaha, kao kad proda :D Iskusno kori, iskusno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 ne bih ja da sabotiram svog drugara! Zato i nisam ostavio broj pa će potencijalnom kupcu biti mnogo lakše da prvo okrene gruju nego da meni šalje pp : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 7, 2010 Author Report Share Posted May 7, 2010 ostala jos jedna karta,srecni zaljubljeni par moze uz moju i korijevu kartu da slusa grindhouse i jede eksere! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 A mogu da povedu i dobru drugaricu zato što imam dve karte za Deep Dish/Dubfire-a! http://www.youtube.c...h?v=kKzWQ7vzfOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts