Jump to content

WTS/WTT

phamous

Recommended Posts

1 . ACC --- E ovako,prvo nesto sporedno pre nego predjemo na glavne stvari. Acc trenutno u totalu ima 4-5k golda,ali je mag lvl 53 ( bice 80 za 10-ak dana NAJVISE).Sto znaci da ce kad se magu kupe mountove ( osim epic fly) acc imati 6-7k. Acc ima Celestial Steed-a ( Novi mount ) I jos uvek je aktivan. Nikad banovan/hakovan. Posto je acc na moj bnet imam sav info ! A acc je moj vec neko vreme tako da imam i acc prvo vlasnika ( moj ortak ).

Sto se tice acc-a ja sam bio Hardcore pvp,ali posto nisam nalazio vreme u zadnje vreme nisam igro nesto pvpa , tako da su charrevi u glavnom PvP.

1. Priest -http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormscale&cn=Disperata&gn=Trapped+In+Everlong

SP je mainspecc,ali ima i holy pve specc. Pve gear je to sto vidite na njemu oko 5.8k GS - ima po 4 bossa u icc 25 killed i 6 u icc 10,moze lagano da udje u raid za 8+ bossova kao shadow,full epic gemovan,najbolji i pravi gemovi,enchantovi itd.

Ima 4.5k Achi poena, Par titula finih kao Undying , Of the Nightfall , Twilight vanquisher itd. Ima i pvp gear 2k achi u 2v2 , i 1.7k u 3v3 . pvp gear mu je sada - ako bi se koristila mesavina pvp i pve geara sto se i radi kao SP . nekih 5.9k GS. Rele/wrathfull + t10 / icc25 to jest. Ima nesto JC epic formula a masu onih za JC use only - tako da ih ima i za pvp i za pve. kao najveci noob sa njim u raidu radicete 6k+ DPSa.Sto se mountova tice - Od fly ima Bronze Drake, Tailoring cebe ( koje ja mislim ni ne moze da koristi vise),Nether drake-a ( Cobalt) ali je rep na exalted ! I celestial steeda. od Ground ima Mehano hoga ( motor za 2 brm brm), Black war Raptora, Black war kodoa, i to je manje vise to- par onih normalnih ne vaznih.

2. Shaman http://eu.wowarmory....ale&cn=Shamalol sada je resocketovan i re enchantovan, sa nekim izmenama u giru za ele-a . ima icc 10 5 bossova killed ( realms 2nd Festerguta ) i 4 bosa u 25 manu ( bio u hard core gildi cim je dingo pa sam poso inactive) Gear je oko 5.4k Sto je dovoljno sa achi koje ima da raidujete 6-7 Bossova u ICC . Nista vazno od titula i mountova, tj od fly ima takodje celestiala, ima nether drake i bronze, a od grounda ima Black war raptora i neke vukove od Orga. of the Nightfall od vaznih titula.

3. Warlock http://eu.wowarmory....le&cn=Destrukta , par dana me deli od uzimanja t10 heda na njemu, sa tim imace nekih 5250 GS. i sa linkom achia sa maina,moze da ide ICC 10 i 25 ja verujem 4 bossa - ali brzo se giruje tako da cete ubrzo moci i vise, Mountovi isti ko shaman,ali nema titula ( sem pacijent - The Patient :P) .

Svaki od ova 3 ima po 2 proff na max .

4. Charr je sada 53 lvl mag koji ce ko sto rekoh za 10-ak dana biti 80,on je Mining / skining,napravljen charr sa namerom gold farma, ima toga celestial steeda,tako da se nisam patio sa drugim mountovima, sad ima oko 2k golda na njemu ( sve sam izfarmo ) tako da verujem da ce biti dobar farmer i na 80ci ( aoe skining + mining ) ♥ A na 80ki mogu i ja po potrebi da izfarmam neki normalni gir * od triumfa/ honora * cisto da lakse killate.

Na accu se nalazi jos 6 charreva, warrior oko 10-og , i hunter lvl 6 - svi charrevi su samo napravljeni,jer sam planiro da ovaj acc napravim 10/10 80ki. tako da je to moja predstava izgleda / imena. Ima na Stormscaleu ( server sa svim charr ) Manje vise sve Heirloom sto treba ! Leder chest i shulderi ( za melee,kao rog,warr,pala,dk) i cloth za maga druida itd. Ima Heirloom bow, 2 hand axe i 2 daggera. Tako da svaki charr ima sve sto je potrebno,po neke stvari su i enchantovane.

Osim ovoga acc ima samo jos 1 charra na Serveru Trollbane - ally NE hunter 28lv Sa sledecim boa itemima - : Shoulderi leder,chest leder, gun, sword,dagger, 2 hand sword, ima full torbice neke , i 20g - jer sam 250 poslo ortaku. Skining/herb da pravi pare jer je 1. charr na realmu i alijansi.

Prodajem CENA NIJE FIXNA . Po dogovoru,moze trade uz doplatu il sl.

Za trade trazim NAJRADIJE WARRA ( PvP prefered ) ili PALADINA ( Samo da nije retri , a pve prot je bolje, pvp holy ) . Charrevi treba da imaju dobar gir/ili neke rare titule/mountove.

Za vise infoa - PM

U zdravlje.

2. ACC ---

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sunstrider&cn=Floyd

DK , najbolji DK na server, jedan od boljih na battle grupi,nisam igro jedno vrijeme pa zato malo gori gear ali jos uvijek dobar, odlicna reputacija ! Pvp gear na njemu,pve moze da raiduje I icc,ali ne cijeli!Ima 310% Furious zmaja.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sunstrider&cn=Lifebloomer

Druid,ima pvp gear koji je equiped,bio jedan od boljih druida jedno vrijeme,i imo je neke pve killove medju prvima,pve gear je dovoljan da se raiduje toc,i mozda icc 10 !

Proffesije nema nijedan lik sem druid skining oko 366 - moze da se izlvluje ako treba.Druid nema epic fly

Manje vise svaka klasa/rasa dolazi u obzir ! za vise info na pm.

Takodje menjam prodajem Acc : 4 lika Full furious sa furious weap , rog , dk , lock , druid .. Svi charovi imaju 2k il 2.2k achie + epic fly-a .. rouge takodje ima i preko 50 mountova .. ima svasta uglavnom .. prodajem il menjam za 1 jako gearovanog pvp lika ... takodje pm za more info

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...