Jump to content

Samostalni DVD plejer

Pipboy

Recommended Posts

Do sada sam ima vjerni Philips koji je, uz manja zezanja (ne čitanja RW i običnih CDova), prilično dobro služio sa kvalitetnim firmwareom zbog kojeg nisam imao probleme koje su imali vlasnici drugih, buđavijih "marki". Od skora je i potpuno počeo da otkazuje, ni jedan disk više ne može da prepozna, pa je vreme za nešto novo.

Treba mi nešto što će, pored standardnih opcija (puštanje DivXova, kvalitetno odrađen titl sistem (sa outlineom, senkama ili crnim trakama iza belih slova kako se ne bi stapala sa pozadinom, mogućnost slobodnog biranja titla u direktorijumu bez obzira gde se nalazi i kako se zove (ovaj stari Philips to podržava, npr.)), imati i mogućnost čitanja filma sa USB stika, kao i SCART video izlaz (to ne znam dal je više deo standardne opreme, pa zato pitam) pošto mi je na TVu otišao S-video (a ona buđavi AV je suviše...buđav). Sad sam dobio neku ponudu za neki Texoni Dp212, pa neka neko preporuči to ili nešto drugo ako ima iskustva. Hvala.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

zajebi to, kupi onaj WD cinema box, cita mkv hd filmove, full setup i podesavanje subtitlova itditditd... i naravno ima USB port da mu bocnesh flash ili externi hdd...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!