Jump to content

WTS Balanced/Resto Druid - Jeftino

WTFitsLukaDerv

Recommended Posts

E ovako,ovo je jos jedan u nizu od prodavanja charactera,cime se bavim vec neko vreme ( Osimt trade-a gcova-cd keyeva,power lvlinga,farmanja emblema/honora , itd)

Bilo kako bilo ovo je dobar Druid,koji je najvise igram u Furious sezoni gde je bio oko 2.4k Rating-a, bio je u nekim jakim gildama na serveru,i ima dobru reputaciju, sto se mountova profesija i sl tice i nije nesto po tom pitanju,fly mount sam obicno koristio formu,a za ground ima poprilicno rare belu pticu iz MGT-a ( pogledajte u feats of Str na armory-u). Od titula najvaznija koju ima jeste "Twilight Vanquisher" koju je dobio u 3. grupi koja je ikad downovala OS sa 3drake ! Gear je kao sto vidite full Furious ukljucujuci i furious staff,sto se off-piecova tice,nisu losi,uglavnom Furi. Pve gear je solidan ,a ako se izkombinuje pvp i pve gear , charr ima GS da ide ja verujem TOC - ako ne uz malo HC farminga bice OK. Proffesije i nisu neke 363 skining i oko 50-ak LW,ali to i moze da se izlvluje uz doplatu.

!!!: E OVAKO OVO JE VAZNO :!!! Charr se trenutno nalazi na mom accu gde su trenutno moji ostali charrevi,tako da kupovina ide ovako - vi kupite novi akaunt od nekog-a sa rura,ili mene i platite transfer na taj vas novi akaunt - ili ja platim uz dodatnu doplatu od oko 25 e (20e cena + oko 5e sto se crnjacim do banke ) Novi akaunt kosta u zavisnosti od toga od koga ce te ga kupiti mada cena se krece sa svim expanzijama negde oko 50-ak e ( Ja mislim,toliko je barem pri kupovini kod mene).

Cena Heroja nije fixna, a za vise informacija mi se javite na Skype ||| luksyi ||| ili MSN ||| martiwow@t-com.me |||.

EVO I LIKOV ARMORY !!!

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sunstrider&cn=Lifebloomer

EVO I LIKOV ARMORY !!!

U zdravlje,u slucaju da ste zainteresovani za bilo kakvu drugu stvar koju nudim javite se...

Edited by WTFitsLukaDerv

Havarija bracoooo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...