Jump to content

pomoc

konfuzni

Recommended Posts

Pozdrav.

E ovako imam problem da poneka kombinacija tastera nece da zajedno rade kada se pritisnu , kupio sam je iskljucivo da promenim malo za gejming ali nece da radi npr caps lock i A S D u kombinaciji (kanter je inace igra ) ili neke druge tipke. E sada me zanima dal je to zato sto tastatura nije kombitabilna sa mojom plocom ili su stari drajveri na ploci pa ne moze da primi komandu zadatu ili je neki drugi problem.

Jel postoji neki patch fix za ovako nesto ili da batalim problem. Hvala unapred

I wish that BACKSPACE works in life!.

76561197968543066.png

ti likovi shto prodaju nemaju pojma, a te podatke retko mozh naci i na internetima. postoji program koji se zove keytest (http://www.passmark.com/products/keytest.htm) i njime lepo mozhesh da isprobash koje kombinacije tastera ti rade a koje ne. ja josh nisam nashao tastaturu (koja je dostupna u srbiji i ne koshta ko pola prosechne plate) kojoj rade sve kombinacije tastera (pa ni ona pajserova a la das keyboard, ni steelkeys 3g, lycosa, arctosa) ali na vecini njih ljudi koji igraju na standardnim wasd kontrolama ne bi trebali da smeli problema. npr korektan model je ova dell tastatura, koshta oko 1000-1200din:

productimg1267693262767.jpg

mozh desetak tastera u tom wasd sektoru istovremeno da stisnesh, testirano :D

+1 za klasicne tastature, ova DELL-ova je vrlo simpaticna, preporucujem i Logitech classic 200 (usb) radi besprekorno.

Za ovu everglide-ovu bi dao da me jebe ceo stadion, ali valjda se ne proizvodi vise :(

everglide_dktboard.jpg

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

+1 za klasicne tastature, ova DELL-ova je vrlo simpaticna, preporucujem i Logitech classic 200 (usb) radi besprekorno.

Za ovu everglide-ovu bi dao da me jebe ceo stadion, ali valjda se ne proizvodi vise :(

everglide_dktboard.jpg

Ovu ima Zero, jebo ga pas. Vrh tastatura, ali ne dam svoju mehaniku ni za shta!

Edit: inache reve, moja nema nkey rollover tako da ni ne mogu da joj rade sve kombinacije kao npr na DAS, 7G, 6Gv2, svim Filco tastaturama itd itd.

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e