konfuzni Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Pozdrav. E ovako imam problem da poneka kombinacija tastera nece da zajedno rade kada se pritisnu , kupio sam je iskljucivo da promenim malo za gejming ali nece da radi npr caps lock i A S D u kombinaciji (kanter je inace igra ) ili neke druge tipke. E sada me zanima dal je to zato sto tastatura nije kombitabilna sa mojom plocom ili su stari drajveri na ploci pa ne moze da primi komandu zadatu ili je neki drugi problem. Jel postoji neki patch fix za ovako nesto ili da batalim problem. Hvala unapred Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 14, 2010 Author Report Share Posted April 14, 2010 Hvala. Jos ja pitam ovoga sto prodaje reko jel si siguran da rade 3 4 tastera u isto vreme on meni kaze to nema veze sa tastaturom to ti je do kompa. Sad cu da mu olupam tastaturu od glavu Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 (edited) ja imam neku genius od ~1k dinara i radi milion tastera u isto vreme :D edit : tako da dzabe pricas o 7G :D Edited April 14, 2010 by urosh_ Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Hvala! Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 ne moras da ciljas najskuplji rang tastatura. cak i najjeftinije LOGITECH ce da ti funkcionisu sasvim odlicno za kanter ja iskreno furam logitech ultrax premium (slim) koja me je 2007me kostala 2000 din :) jos uvek fercera kao bombona, da kucnem u drvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 ti likovi shto prodaju nemaju pojma, a te podatke retko mozh naci i na internetima. postoji program koji se zove keytest (http://www.passmark.com/products/keytest.htm) i njime lepo mozhesh da isprobash koje kombinacije tastera ti rade a koje ne. ja josh nisam nashao tastaturu (koja je dostupna u srbiji i ne koshta ko pola prosechne plate) kojoj rade sve kombinacije tastera (pa ni ona pajserova a la das keyboard, ni steelkeys 3g, lycosa, arctosa) ali na vecini njih ljudi koji igraju na standardnim wasd kontrolama ne bi trebali da smeli problema. npr korektan model je ova dell tastatura, koshta oko 1000-1200din: mozh desetak tastera u tom wasd sektoru istovremeno da stisnesh, testirano :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 ali na vecini njih ljudi koji igraju na standardnim wasd kontrolama ne bi trebali da smeli problema. je l na terasi, brate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 +1 za klasicne tastature, ova DELL-ova je vrlo simpaticna, preporucujem i Logitech classic 200 (usb) radi besprekorno. Za ovu everglide-ovu bi dao da me jebe ceo stadion, ali valjda se ne proizvodi vise :( Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 je l na terasi, brate? hahahah :D jebiga tako je to kad prepravljash post 10 puta :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 jel zna neko de ima ova dellova da se kupi, trenutno nema u prodaji na it svetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 ja sam sebi uzo jednu u listu, bila je svojevremeno i u gigatronu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 +1 za klasicne tastature, ova DELL-ova je vrlo simpaticna, preporucujem i Logitech classic 200 (usb) radi besprekorno. Za ovu everglide-ovu bi dao da me jebe ceo stadion, ali valjda se ne proizvodi vise :( Ovu ima Zero, jebo ga pas. Vrh tastatura, ali ne dam svoju mehaniku ni za shta! Edit: inache reve, moja nema nkey rollover tako da ni ne mogu da joj rade sve kombinacije kao npr na DAS, 7G, 6Gv2, svim Filco tastaturama itd itd. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 pajseru dao bih kevu za ovu tastaturu :D Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Kad bude opet dolazio kod mene, zaboshcu mu pa daj meni kevu :D Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts