dynomite Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 kad ce demoi,ako ih ima uopste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bORiSt Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 (edited) http://www.newave.rs...e=files&file=68 - demo finala 16:3 na d2, 16:0 na inf za polufinale mislim da ni nema demoa :/ Edited April 25, 2010 by bORiSt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajke Posted April 25, 2010 Author Report Share Posted April 25, 2010 Bgd PM Bgd vF vF bgd dps bgd bratq gf vF sensa paura vF sensa paura gf dps game face ggb vF belleamie edd bgd ctk bratq pm mladenovac topola sensa paura topola sensa paura pm mladenovac pm topola sensa mladenovac sensa mladenovac Quote WCG ADRIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Svaka cast, bravo. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
colkeBC Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Evo i mene da se javim. Prvo bih cestitao PM-u na odlicnoj igri, i na vise nego zasluzenoj pobedi. Popisali su nas samo tako. GG i za dps,vf i ekipe u grupi. Sto se finala tice,ne znam sta da kazem. Uhvatili su nas u neku sporu masinu,napadali malo po malo,resavali 2v4 i 2v3 X puta. Mnogo znanja, mnogo mudrosti, malo srece i to je to... Svaka cast jos jednom. Sad bih se osvrnuo na organizaciju. Boban je covek koji je stvarno ljubazan, i druzeljubiv, i srdacan, i sta god... Ali cinjenica da je organizacija bila losa je neizbezna. Prvo, kompovi su stvarno lose radili. Od fps-a, preko rasporeda samih racunara,itd. Drugo, stvarno kasnjenje je bilo preveliko. Znam ja da orga uvek kaze "nismo mi krivi,ovi su se namestali 2 sata". Da, ali ti im ne dozvolis da se toliko namestaju, jer je tvoja rec poslednja. I na kraju, nagrade su bile smesne. Ja ne znam koliko je PM dobio, ali mi smo dobili 5k dinara, dok je ufur bio 4k. Rece mi Boban da su ga neke ekipe ispalile za dolazak, + valjda neka ekipa nije platila, a igrala je...Ali opet,to nije moj ili PM-ov problem, nego vas, i vasi honorari i zarada bi trebalo da trpi. Prvenstvena racunica(o kojoj nisam ni razmisljao u prvi mah) je bila da ako bude 16ekipa,dakle uplata 64k, nagradni fond je 39k, dok 25k uzima igraonica(ili ko god vec). Mislim, mozda nije moje da se mesam, ali PREVISE je drugar! U svakom slucaju, pricalo se nesto o "popravnom" turniru kako rece Boban, pa puno srece sa tim, i nadam se da ste izvukli neke pouke od ovoga. Jos jednom sve cestitke PM-u, jedno veliko HVALA Bobanu i Vlajketu(i svima ostalima koji su bili tamo),pa se vidimo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 (edited) Evo i mene da se javim. Sto se finala tice,ne znam sta da kazem. Uhvatili su nas u neku sporu masinu,napadali malo po malo,resavali 2v4 i 2v3 X puta. Mnogo znanja, mnogo mudrosti, malo srece i to je to... Svaka cast jos jednom. GG Hvala na cestitkama Edited April 25, 2010 by CONFY Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Srece? Lesko? Pobogu.. GG svima :) Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 svako ima pravo da kaze sta misli tako da ne moraju nikakvi quotovi niti boldovi da se spominju...ovo je forum = mesto za diskusiju Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 svako ima pravo da kaze sta misli tako da ne moraju nikakvi quotovi niti boldovi da se spominju...ovo je forum = mesto za diskusiju OKEJ SHEFE Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Samo bahato! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 samo bezobrazno, ajde pali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolence Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Sve bi bilo ekstra da sam navatao onu plavu,pobedio bi na turniru !:D gg gameface,ggb,bgd ;) Quote ............................ Ljudi,manite se zlobe !!! ................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 jel moze neko da ubaci sve rezultate ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Sve bi bilo ekstra da sam navatao onu plavu,pobedio bi na turniru !:D gg gameface,ggb,bgd ;) Jesi siguran da si joj dovoljno jako pokazao biceps ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 plavusa ima neku facu onako IJU :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 hahahaha ima triper sto posto! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 sto se biza prima da je igrac a smesan je ko bioskop Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolence Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Jesi siguran da si joj dovoljno jako pokazao biceps ? Da brate,bilo mi vise neprijatno . . . :S :D plavusa ima neku facu onako IJU :) http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs017.snc3/12440_100448006649695_100000534876197_9096_2266739_n.jpg :D Quote ............................ Ljudi,manite se zlobe !!! ................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 prole,pa ti imas devojku :) Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
St.Bobans Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Veliki pozdrav svima!!!!! Izvinjavam se sto se nisam ranije javio ali fizichki nisam stigao da sednem za komp jer sammorao sve ono lepo da pospreim od Subote i malo da se naspavam. VEliko hvala svima vama koji ste bili na turniru! ! ! ! ! ! ! ! BIlo je stvarno dobrih meceva i stvarno dobrih ekipa. SVAKA CAST MOMCI NA IGRI ! ! ! ! ! ! Ovom prilikom zelim isto i da se izvinim ljudima ako nesto nisam uspeo da odradim kako trerba ili ako sam nesto uradio ili reko sto nisam trebao. Znam da je bilo dosta propusta i znam da sam u nekim stavrima pogresio i da prihavatam krivicu na sebe! NEka mi ovo bude skola za drugi put , kao sto sam rekalo Djordju "Lesku" bice POPRAVNI turnir!!!!!!!!!!!!! NA sledecem turniru boze zdravlja bice sve kako treba bez ovih propusta sto su bili u Subotu sto se tice SATNICE,tehnickih stvari i nravno najbitnije stvari PREMIJE. Hvala svima vama koji ste imali razumevanja i koji mi niste zamerili na neke moje greske koje sam napravio u Subotu. Ovom prilikom pozivam svaku ekipu ili pojedinca ako se nekada nalazi u blizini naseg grada ili u gradu svratite na KAFFU i da raspalimo neki prijateljski CS. POzdrav svima i sve najbolje vam zelim Boban Quote Intenet kaffe PsP3 Smed.Palanka Belle Amie Publick : 193.104.68.53:11111 Belle Amie CW :193.104.68.53:11112 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Boban najjaci lik! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolence Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 prole,pa ti imas devojku :) A brate... :D Quote ............................ Ljudi,manite se zlobe !!! ................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 WES EU Quali nW.PM vs KKA - hltv3.verygames.net:27066 Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 gG Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts