Jump to content

System sounds problem na Winu 7

Pipboy

Recommended Posts

Elem, igram ja tako SC2 i gubim, i u nekom random trenutku počne iz zvučnika da se čuje ritmičan "beep" zvuk (nalik na telefonski signal, onaj kad još ne dobiješ vezu), i počne da se ponavlja na svakih, recimo, sekundu-sekundu i po. Izađem iz igre, zvuk se i dalje čuje, a svi ostali zvuci se takođe normalno čuju. Reko, ajmo jedan reset pa će da se sredi, ali malo sutra. Kad se sistem opet podigao, i dotični zvuk se vratio. Prčkam ja tako po sound setinzima i dobijem, pored general skale za regulisanje zvuka (ikonica zvučnika dole desno pored sata) i skalu sa "System sounds"-ovima, zvucima koje Windows koristi u raznoraznim prilikama. Utulim tu skalu ili je mutujem skroz i taj "beep" se više ne čuje, iako se i dalje "emituje", jer se ponovo čuje kada tu skalu pojačam. Gledao sam i u task menadžeru, nema nijednog neželjenog procesa da je uključen niti je bilo kakav dodatni program otvoren. Ako neko zna o čemu se radi (nešto ne verujem da riknjava integrisana zvučna, ali ko zna), kako da ovaj problem nestane, jer do sada nikad nisam imao sličnu situaciju.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."