Dreadlord Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Zahtevna igra do jaja , sa 4GB rama i 4850 jedva vuce sve na low i na 640 uzas. Sjebali igru skroz sa ovim nekim novim fazonima , igra je izgubila car koju ju je krasila svih ovih godina. Kratka mnogo al ono jedna prosecna ocena moze mnogo bolje. Zajebavash? Pa to nema dodirne tachke sa min requirments...a ja se jebavam nedelju dana sa ovi downloadom koji mili 3-20kb :( Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Moraju drugi drajveri, lepo Vudu kaže. Meni sa 2 giga rama i 8800 ide sasvim lepo, jedino svremena na vreme malo padne frejmrejt i počne da laguje, što zbog loše optimizacije, što zbog buđavog prebacivanja sa konzole, što zbog toga što je grafika tri puta natrpanija nego što treba da bude. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 (edited) meni sljaka do jaja na max detaljima Edited May 13, 2010 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 meni se igra glavi na svakih 20 sekundi, neigrivo je. trebalo bi da imam najnovije ati drajvere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 e jbg presao sam je i ovako budjavo al nema veze :) sad cu da skinem imao sam 10.3 nisam znao da je izasao 10.4 Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 A za NVidiju usranu kako stoje stvari? (Ne pitajte me zashto imam istu) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 predjoh i ja igru i kao jedan od velikih fanova SC-a nisam zadovoljan. Grafika odlicna, potezi fore i to novo sve okje.. Pogotovo fora sa Q Q Q pa E , nesto mnogo jako uradjeno.. malo misija i sve ispitivanja, usrali su motku sa ovim.. Ne znam kako se igra ono sranje u dvoje, da li je neko uspeo to. Za sad ostaju najbolji delovi Chaos Theory i Double Agent sto se tice, i da... nove chare su mocne jako :) Kontam da ce uskoro izaci neki novi deo, jer je ovo bilo previse kratko.. 11 misija Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Meni ovo radi na low sa Pentium D 3.0Ghz, 9500GT i sumanutih 1GB rama i ne secka...tako jesu oni drajveri ko je vec prichao. Da nadjem josh giga rama radilo bi mi i na medium :D Dodushe nisam probao, mozhda tje i ovako da mir radi xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 :D Koji smeh :)) A najjaca fora je to kod SC-a naocare za nightvision itd imaju tri ona svetla ,a on se kao sunja u mraku i tako to.. :)) Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Au stvarno preterano kratka igra, predjoh je u sushtini za 8-12h igranja shto je jedan serious gaming day ili 2-3 fina gaming dana...to me jedino smorilo. Iako imash onaj kao Hunter/Defend mod, al to su 'nivoi' dovoljno dugi da jednom kad predjesh ti se ne igra ponovo. Fino mi radilo bez seckanja na onoj mashini, sem recimo na pochetku in game sequence (u onom delu koji ne mozhesh da prekinesh sa enter) Meh, smor shto je kratka...bash. Mark and Execute je keva, pogotovu onaj nivo gde imash infinite M&Q. E jel samo jedan M&Q mozh da imash? Tj ne mozhesh da ih stashujesh vishe, pa iskoristish vishe...ili ja neshto propushtam? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 E jel samo jedan M&Q mozh da imash? Tj ne mozhesh da ih stashujesh vishe, pa iskoristish vishe...ili ja neshto propushtam? pa kada uradis silent kill dobijes 2 ili 3 1 hit-a zavisi od upgradea, ali ako ga iskoristis na 1 coveku gubis sve ostale i ako ti je ostalo jos 2 Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 pa kada uradis silent kill dobijes 2 ili 3 1 hit-a zavisi od upgradea, ali ako ga iskoristis na 1 coveku gubis sve ostale i ako ti je ostalo jos 2 Ne ne pod M&E mislim na ceo kombo kolko oruzhije dozvoljava (imash i 4 mete da zabode) Tj da dva puta za redom iskoristish M&E a da nemash hand-to-hand kill. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts