helius Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 (edited) ENTiTY - Tetovo, Makedonija Sa velikom radoscu vam predstavljamo novi turnir, organizovan od strane naseg dragaog sponzora ASWDGames. Turnir ce se odrzati za vikend 24/25 April 2010 u prostorijama ASWDGames gejming kluba. Deo slika kako izgleda igraonica (ENTiTY na bootcamp). Igraonica se nalazu u Tetovo, Makedonija. Nagrada ce biti 100% od uplata,ce dati 200 evra + iznenadjenja! Dodelice se i nagrada za najboljeg igraca. Iz svaka ekipa koja ne prolaze grupe gleda se najbolji igrach i taj dobija nagrade (maus, tastaturu ili pad). Ucesce se placa po ekipi i iznosi 50 evra. Prvi dan ce se igrati do 1/4 finala,a ekipe koje prodju dalje imaju obezbedjen smestaj od strane organizatora i slobodno mozemo reci da ce se osecati kao kod kuce! Prijave se vrse na nasem forumu. -------------------> http://team.entity.mk/index.php?site=forum_topic&topic=15 Minimalan broj ekipa, 16. Sistem igranja: 4 grupe po 4 ekipe.Po 2 ekipe iz grupe prolaze u sledecu fazu takmicenja ili 1/4 finale.Posle se igra bo3 do kraja single-elimination. Osnovna pravila: Nekoliko dana pre turnira bice objavljeni nositelji grupa,kao i termini igranja meceva.Ekipe su duzne da dodju 30 minuta pre pocetka meca, da bi imali vremena da se nameste i da se zagreju.Sve ekipe moraju da se pridrzavaju pravila zbog termina igranja,da ne bi doslo da kasnjenja meceva. Bindovanje +duck na scrol je zabranjeno, a svaki igrac je duzan da ima 32 bita i ex_interp 0.01. Koriscenje bilo kakvih flash-bugova ili nekih drugih bugova je ZABRANJENO! Mape: de_dust2 (Fixed by Drax) de_inferno de_nuke (Fixed by Drax) de_train (Fixed by Drax) de_tuscan PC configuration: Mainboard: MSI Intel P45 CPU: Intel Core 2 Quad GPU: MSI nVidia 9600GT 512MB DDR3 RAM: 4GB Monitor: Fujistu Siemens (19-21inc) Mouse: Microsoft Intellimouse 1.1 Headset: Genius Keyboard: Genius Mousepad: Razer Goliathus Server configuration tu. -------------------> http://team.entity.mk/index.php?site=forum_topic&topic=16 Ocekuju se ekipe iz Srbije, sa Kosova, vise tetovskih ekipa kao i ekipe iz cele Makedonije. Ako imate pitanja postavite ih na nasem forumu. Nedelja posle 1/4 finala, igrace se All-Star kup na kojem ce najbolji igraci svojih drzava igrati protiv svojih kolega iz drugih drzava(kao reprezentacije) I niko nece ostati ne nagradjen. Prijavljene ekipe: 1. ENTiTYASWD - Makedonija 2. Tetova Team - Makedonija 3. LeetCrew - Makedonija 4. TOOHIGHFORU - Makedonija 5. simpleX - Makedonija 6. 4dy - Makedonija 7. Link-Gaming - Makedonija 8. sickshot - Makedonija 9. RudCREW - Makedonija 10. ASWDGAMES Team - Makedonija 11. deadline - Makedonija 12. PlayMore - Srbija 13. Gusari - Srbija 14. Urban Experience - Srbija 15. BRATQ - Bugarska, Srbija 16. eXplode - Kosovo 17. xTeam - Kosovo Oficijalan link ENTiTY Forum Znachi svako je obezbedjen smestaj ako prolazi grupa, samo put placate. U Tetovo jelo i sve ostale je mnogo jeftinije nego u koji drugi grad u Makedoniju. Za onima iz beograd, nis, jagodina... znam da ima autobus u petok uvece koji ujutro je u Tetovo. Ima i voz takodje do skoplja (iz beograd 30 eura povratna, iz nis 15) a od skoplje do tetovo sa busom je 120 denara (oko 200 srpskih dinara). Edited April 13, 2010 by helius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 gl sa turom Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 vrlo,vrlo zanimljivo! jedino je problem sto je tad turnir i u Smederevu,pa ce neki morati da se odluce za neki od ova 2...Mi cemo se izdogovarati,pa javljamo sto pre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cbm Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 lep info bice dobar tur gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kio Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 gl sa turom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helius Posted April 2, 2010 Author Report Share Posted April 2, 2010 (edited) Znachi svako je obezbedjen smestaj ako prolazi grupa, samo put placate. U Tetovo jelo i sve ostale je mnogo jeftinije nego u koji drugi grad u Makedoniju. Za onima iz beograd, nis, jagodina... znam da ima autobus u petok uvece koji ujutro je u Tetovo. Ima i voz takodje do skoplja (iz beograd 30 eura povratna, iz nis 15) a od skoplje do tetovo sa busom je 120 denara (oko 200 srpskih dinara). vrlo,vrlo zanimljivo! jedino je problem sto je tad turnir i u Smederevu,pa ce neki morati da se odluce za neki od ova 2...Mi cemo se izdogovarati,pa javljamo sto pre... zao mi je sto se tako pogodilo :/ ali ko hoce da dodje u makedoniju na turnir, mi smo za njega tu :D Edited April 2, 2010 by helius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 GL HF Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Gl sa turnirom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[DM] L'a Grof Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Extra organizacija...svaka cast... GL sa turnirom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Extra organizacija...svaka cast... GL sa turnirom! a to si zakljucio na osnovu cega? :D @tema igraonica izgleda fenomenalno, svu srecu vam zelim u organizovanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Obzirom na to da je otkazan u SD-u tur, moguce je da cemo banuti :) Gl sa organizacijom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 hoce biti hltv-a? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 ovo je jedan od najlepsih uvoda u tur koji sam procitao =),samo obezbedite HLTV :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Kao sto reko wula, otkazano u smd :D, ako da bog, mozda i dodjemo :), bilo bi super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 sta je potrebno za prelaz granice ? jel moze sa licnom kartom kao u BiH ili treba pasos ? Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 pasos :) Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 sta je potrebno za prelaz granice ? jel moze sa licnom kartom kao u BiH ili treba pasos ? treba ti i srpska viza, da te ne deportuju nazad u Madjarsku hehe :))) Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
helius Posted April 3, 2010 Author Report Share Posted April 3, 2010 (edited) hoce biti hltv-a? :) ovo je jedan od najlepsih uvoda u tur koji sam procitao =),samo obezbedite HLTV :) Uradicemo sve shta treba da ima HLTV. sta je potrebno za prelaz granice ? jel moze sa licnom kartom kao u BiH ili treba pasos ? Stvarno za ovo neznam, raspitachu se u ponedeljak shta treba konkretno, ali mislim da treba vam pasosh. Kao sto reko wula, otkazano u smd :D, ako da bog, mozda i dodjemo :), bilo bi super. Izvadi pasosh, izadji iz srbije i dodji kod nama ;D znash da te ochekujem :D Edited April 3, 2010 by helius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 treba ti i srpska viza, da te ne deportuju nazad u Madjarsku hehe :))) :( ccc nisam ocekivao ovo od tebe ... ovo je udarac ispod pojasa :( matora jarcino :) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 sve najlepse sa turnirom, jako ste ljubazni . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrn Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 ma gl bre :D. Bice extra turnir... Quote IMA JEDAN TIM, CEO SAM ZIVOT S NJIM, PEVAM SVAKI DAN, E NAPRED PARTIZAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilijakgb Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 gl momci :) Quote kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
medarsk1 Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 GL & HF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 sta je potrebno za prelaz granice ? jel moze sa licnom kartom kao u BiH ili treba pasos ? Ne moze sa licnom kartom u mkd da se ide, potreban je pasos, moze i plavi totalno je nbt :D @Helius , ne moras da zoves, ovo je provereno :D samo sa pasosem moze da se ide :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Da da mora pasos ! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts