Highl1 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Znači treba mi da WiFi ruter može da se konektuje na Win2003 RRAS, tj da mu ponudim IP i domenski u/p i da on ostvari konekciju, a da uređaji koji se konektuju preko wirelessa takođe mogu da pristupe VPN resursima. Dobio sam info u netiksu da to može ovaj uređaj http://www.tp-link.com/PRODUCTS/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TL-WR543G ali njemu stoji samo taj AP client mode, tj mislim da me lik u netiksu nije skapirao Any help? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Idi na dd-wrt tacka kom i tamo skini firmware pogledaj koji rauteri su podrzani na mom wrt54g linksisovom moze da se podesava to sto trazis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 To rešenje sam hteo da izbegnem, ali izgleda da ću morati.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Podeli Ffox temu sa nama :D Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Tema je Black Stratini :P @ topic Mislim da je to jeftinije i bolje resenje jer je firmware zaista kvalitetno odradjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts