zEki Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Da li ima zainteresovanih odnosno da li mozete da mi kazete da li vredi praviti turnir u q3, ima li aktivnih igraca i da li bi se surili !!! Poz Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Naravno :) Ali q3, mislim da je to staro malo, mada opet, moglo bi se odrazati nesto, samo neke nagrade ili nesto :) treba vam dobar organizator... Ali da vredi oraganizovati nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4pher Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Ja sam za! Prijalo bi mi malo malo q3 akcije Quote Nowhere to run, Nowhere to hide, You`ve got to kill to stay alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Q3 ili QL ? u svakom slucaju zainteresovan Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 26, 2010 Author Report Share Posted March 26, 2010 Ok imacu u vidu onda, kraj aprila pocetak maja. Da eto onda neka se javi neko ko bi hteo da organizuje turnir u q3, a sto se tice nagrada to cu ja da obezbedim i videcemo kolko bi bilo igraca i da li da bude simobilicno neki ufur pa da i to ide u nagrade. Poz Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Pa može i QL, imaju net tamo. Pikamo na domaćim serverima. Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Pa bilo bi kul :) ali i vuduu da dodje da se osveti f1gee-u :P http://www.youtube.com/watch?v=dYQtNYqHX-M :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Pretpostavljam da ce biti u 3D-u Zeki? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 bilo bi dobro vratiti se na stari, dobri, neprevazidjeni Q3, i zato bih voleo da ucestvujem na turniru, mada nisam dobar kao neki koji vise pricaju nego igraju, ali zato vole da kritikuju, narocito sole pamet meni dragom zerou, bez cije pomoci nebi prosao nijedan Q3, QL turnir, naravno potpomognut znanjem, voljom, i ljubavlju, covekom, koji iako tesko bolestan, nalazi snage i petlje da koorganizira sve turnire i tekme, covekom koga znamo kao SCH4, za prijatelje Pedja...ja sam uvek uz ljude koji daju celog sebe, iskrene, hrabre, koji nam pruzaju ne samo svoju energiju, vec nas blagosiljaju svojom duhovnoscu i plemenitoscu...dali ce se odrzati neki turnir ili nece, zavisi upravo od takvih ljudi i bozje volje.... zato, zamolimo ih LEPO...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f1gee Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Pa bilo bi kul :) ali i vuduu da dodje da se osveti f1gee-u :P http://www.youtube.com/watch?v=dYQtNYqHX-M :D Ako Vuduu ne igra....necu ni ja:)))))) Naravno :) Ali q3, mislim da je to staro malo, mada opet, moglo bi se odrazati nesto, samo neke nagrade ili nesto :) treba vam dobar organizator... Ali da vredi oraganizovati nesto :) Svaki put kad si ti organizovao...pobedio si. Ovog puta ja organizujem:))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 bilo bi lepo, i jos kad bi bilo omoguceno live gledanje bilo bi idealno :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CWD Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Bilo bi lepo al da bude neki lan,da mozes kulturno da napusavas coveka protiv koga igras :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Alo pacovcino ... ne raid mi ping ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CWD Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Pa kad si jadni ogavni kosati som! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomriser Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Jos samo da kazete da se igra OSP i da kazem da sam in :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 ste vi ludi Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Sta se dogadja sa ovim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f1gee Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Sta se dogadja sa ovim ? Lazna dojava:)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts