teshke_123 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 zapalio se sloba :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 AHAHHAHAHAHAHAHHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 dzabe vama volja kad ne znate da bacate fleseve ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m*Mafia Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Sta se nervirate, evo mi iz Sarajeva dolazimo pa nam svejedno za grupe... Vazno je da se druzimo i napijemo :D Jedva cekam da se napijemo u NS Bravo machko :D TO JE TAJ RAD :D ... AIR MAX ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 AHAHAHHAAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHAAAAAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAH Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss_ns Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 aj ljudi nemojte da davite!!! igrash turnir da se zabavis da upoznas nove ljude vidish se sa nekim poznanicima zezas se i igras kanter....ako ga igras bolje nego ostali nije ti problem sa kim si u grupi sa kim ces se ukrstati....naravno ako su grupe losije po tebe jbg mozda ispadnes tu a mozda bi u drugoj grupi sa drugim zhrebom proshao mnogo dalje....u fudbalu bi se reklo lopta je okrugla...sta da se radi :) Siguran sam da je prota maksimalno pokusao da se iscima sa svim ekipama i svima da izadje u susret , ali nije ni on supermen :) Vidimo se , gl realno .. xD DEEPiNSIDE.MATRIX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Unka ti si bog majke mi ! :D THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaVa * Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 HLTV ? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilijakgb Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 "rekao mi je milorad iz novog sada" HAHAHA KRALJ! :D kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Ako budem dosao sa drugarom niko nece proci grupe. http://img695.imageshack.us/img695/7757/jaicaki.jpg ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 hahahaa kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 hahahahaha Gasha uzima 135k ! THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 (edited) Prota namestio turnir u najavi! GILE OSVAJA !!! TAKOEE!+ gachi ni chaki ne pomaze~ Edited March 26, 2010 by dullence.b2e Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 hahahha do jaja , droga portoros kod gileta debelog brata kako cu te karati jebacu ti sve I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0n^10 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Gde je r0n10 umeshan to je sigurno nameshteno,chuo sam do sada mnogo pricha o njemu i znam 100% da je i ovaj turnir namestio... zato i necu da dolazim na isti... prodao si,ne dolazis,ne pricamo vise. svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 26, 2010 Author Report Share Posted March 26, 2010 U redu je Unka, skini mi se s kurca. Meni i celoj organizaciji. A TI TVOJ TURNIR KAO NISI NAMESTIO ? Prvo te pitam da l tju biti na listi pozvanih, ti kazhesh da hotju. Posle me nema. Ja kao ajd, po 200 put da idem na listu ostali/nepozvanih/zhljut ekipa. Posle te pitam do kada treba da uplatim pare, ti mi kazhesh taj i taj datum. I ja ti kazhem vazhi, i uplatim ti pare. Ali 2000 dinara vishe od ostalih, da bih mogao da igram. Na taj kompromis sam pristao. Ali ne. Tebi ni to nije bilo dovoljno. Trazhio si sekusalne usluge u zamenu da igram na turniru i to u najtezhoj grupi, a da dobijemo malo lakshu grupu morali bi svi da ti ga zgutamo s jajima i josh da se obrijemo i namazhemo pomadama. E PA TO NIJE U REDU ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 kakve su ovo malverzacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 pwnd! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
d k r r Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 pravda za protu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Jel smo se dogovorili da to vishe necemo da spominjemo javno? ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 U jbt koji kriminal nad CS scenom ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 U redu je Unka, skini mi se s kurca. Meni i celoj organizaciji. A TI TVOJ TURNIR KAO NISI NAMESTIO ? Prvo te pitam da l tju biti na listi pozvanih, ti kazhesh da hotju. Posle me nema. Ja kao ajd, po 200 put da idem na listu ostali/nepozvanih/zhljut ekipa. Posle te pitam do kada treba da uplatim pare, ti mi kazhesh taj i taj datum. I ja ti kazhem vazhi, i uplatim ti pare. Ali 2000 dinara vishe od ostalih, da bih mogao da igram. Na taj kompromis sam pristao. Ali ne. Tebi ni to nije bilo dovoljno. Trazhio si sekusalne usluge u zamenu da igram na turniru i to u najtezhoj grupi, a da dobijemo malo lakshu grupu morali bi svi da ti ga zgutamo s jajima i josh da se obrijemo i namazhemo pomadama. E PA TO NIJE U REDU ! nisi trebao ovo da napises, sad ce tek da te smaraju da si namestio turnir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Koje paljevine, HAHAHAHAHHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 milorada izotimali klinci 93/94 godiste. patike telefon oprema. sve. detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 onlajnkriminal PRAVDA ZA SLOBU hahahahahahahaha potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts