Pisha_SU Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 i tebi je racunar tezak 38 kilograma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Ja na 4870 nisam u zhivotu video FPS drop, problem je u tome shto ste fucktardi. Da malo korigujem ovo shto sam napisao gore, 4870 je ipak jaka karta. Ni na jednom ATI-ju novije generacije nisam video FPS drop. Hvala. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 (edited) Lupate za ati, sto je voodoo rekao, ne mozes po jednoj igrici da ocenjujes graficku. Imam ati 4670, nikad me nije prodala, u cs-u fps 100 zakucan uvek. Sutra kad bi kupovao graficku, opet bi uzeo ati. @hyba, ako ti se opet desi, obrisi drajvere kao sto je rev rekao i pusti windows update. Ortak je imao isti problem, i ovo je pomoglo. Edited March 23, 2010 by zex_ Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Kad mi je riknula moja stara nvidia od pregrevanja, dobio sam neku polovnu, matoru ati na korishtenje. Nije mogao opengl da isfura, a kamoli 100 fps. I sa novim drajverima je radila kao nova, rofl. Nemojte odmah da kukate kako ati grafichke nisu ni za kurac ni u jednoj igrici, a niste nishta probali. problem je u tome shto ste fucktardi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 imam ati 5750,100 fps zakucan sta god radio,e sad ja imam last xp sp2...a sto se tice fx 5200,nemojte ni da pokusavate sa tim govnetom,7-8 godina sam se ja borio sa tom grafickom,1 smoke i fps 20-30...hajberu,ne gine ti xp =))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 pajser vam je sve rekao zaista ne razumem kako vam se to desava :( na jednom kompu 8600gt+intel 100fps const, na drugom 4670+amd i ista prica. Radi na oba apsolutno savrseno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyZyX Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 (edited) Istina je da CS radi bolje na NVIDIA karticama, ali jedini razlog su ATI-jevi drajver koji su :/, ali treba probati više verzija drajvera pa naći onu pravu. Ja imam XFX rad. 4770 OCovana +25%, imao sam tragikomičan drop u CS-u, na rezoluciji 640x480(bilo je kao WTF!?!?!?), verzija drivera 10.1. Kad sam instalirao 10.2, nisam video ništa ispod 99fps-a. Dok sa NVIDIOM nikad nisam imao problema. windoLz 7 64bit, mada je i na ostalim situacija slična. Edited March 23, 2010 by zyzyx Quote zyzy_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 (edited) hybaa nisam video koji procesor imas, ali na igrama koje nisu cs mi je sek'o fps i poceo je i u kanteru procesor AMD Atlhon dual core, s obzirom da je stara igra a novi procesor iskljucio sam jedno jezgro i radio mi je na jednom Splinter Cell, Hitman i CS su mi sekli fps padao, kada sam iskljucio letelo je sve. CS i sada zakucan 99. Iskljucujes jezgro na ctrl ald delete : nadjes hl.exe u Processes desni klik na to Set Affinity i iskljucis jedno ili dva jezgra zavisi da l' imas dual triple core ili sta vec, probaj da radi na jednom. Edited March 27, 2010 by phanat1c Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 zar nema onaj amd optimizer da se skine ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 nema za windows 7 ja mislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 hybaa nisam video koji procesor imas, ali na igrama koje nisu cs mi je sek'o fps i poceo je i u kanteru procesor AMD Atlhon dual core, s obzirom da je stara igra a novi procesor iskljucio sam jedno jezgro i radio mi je na jednom Splinter Cell, Hitman i CS su mi sekli fps padao, kada sam iskljucio letelo je sve. CS i sada zakucan 99. Iskljucujes jezgro na ctrl ald delete : nadjes hl.exe u Processes desni klik na to Set Affinity i iskljucis jedno ili dva jezgra zavisi da l' imas dual triple core ili sta vec, probaj da radi na jednom. e hvala ti milion puta !!!! ako te ikad vidim imas pice ...!!! haah bacim 10 smokova i fps nece da padne ispod 100 bukvalno ... ! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 sube sooooooooooooo happy!!! :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 sube fucktardpijani !!! Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 videces ko je faktard, krenuo sam kod tebe, toci vino u flase :D Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 nema to veze sa jezgrima,dual,triple,ja imam quadron...mada ne znam koliko jezgra rade na xp-u...kao sto mi i rade "samo" 3 gb rama a ne 4...mozda je phanatic cak u pravu =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Postoji DualCore Optimizer za te procesore, a ima i program koji sam ja tek posle skinuo Launch and set u koji ubacis exe file igre koju hoces da igras a kojoj pada fps ili ti seche i podesis koliko jezgra da ti rade, odnosno koliko hoces da iskljucis. Ja sam problem imao nekoliko nedelja, prelistao nekoliko stranih foruma i nasao resenje gde je covek to pokazao da je gadan bag ko je igrao Splinter ili Hitmana to se lepo vidi kako je usporen igrac, odnosno to je fps u toj igri koji se tako resava.. Isto je bilo i sa cs-om,skidao sam najnovije drajvere za moju geforce 9600 GT , za procesor , update windowsa sto nikad pre toga nisam radio i nista. Onda je problem bio resen iskljucivanjem jezgra i to je to.. Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Postoji DualCore Optimizer za te procesore, a ima i program koji sam ja tek posle skinuo Launch and set u koji ubacis exe file igre koju hoces da igras a kojoj pada fps ili ti seche i podesis koliko jezgra da ti rade, odnosno koliko hoces da iskljucis. Ja sam problem imao nekoliko nedelja, prelistao nekoliko stranih foruma i nasao resenje gde je covek to pokazao da je gadan bag ko je igrao Splinter ili Hitmana to se lepo vidi kako je usporen igrac, odnosno to je fps u toj igri koji se tako resava.. Isto je bilo i sa cs-om,skidao sam najnovije drajvere za moju geforce 9600 GT , za procesor , update windowsa sto nikad pre toga nisam radio i nista. Onda je problem bio resen iskljucivanjem jezgra i to je to.. hvala ti :) mnogo bolje radi, prvi put mi je fps 100, pogotovo u smoke ... Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShA Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Kod mene npr na 2 jezgra radi savrseno, kad stavim na 1 pada fps :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smOrisa Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 nisam citao ceo post tako da ne znam da li je neko predlozio ali - probaj da instal drajvere za vistu, zato sto ti je to prakticno isto rade savrseno i bolje su odradjeni zato to jos uvek nisu izbacili drajvere za windows 7 kako treba, tako je meni resen isti problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cbm Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Postoji DualCore Optimizer za te procesore, a ima i program koji sam ja tek posle skinuo Launch and set u koji ubacis exe file igre koju hoces da igras a kojoj pada fps ili ti seche i podesis koliko jezgra da ti rade, odnosno koliko hoces da iskljucis. Ja sam problem imao nekoliko nedelja, prelistao nekoliko stranih foruma i nasao resenje gde je covek to pokazao da je gadan bag ko je igrao Splinter ili Hitmana to se lepo vidi kako je usporen igrac, odnosno to je fps u toj igri koji se tako resava.. Isto je bilo i sa cs-om,skidao sam najnovije drajvere za moju geforce 9600 GT , za procesor , update windowsa sto nikad pre toga nisam radio i nista. Onda je problem bio resen iskljucivanjem jezgra i to je to.. a drugar ima 3 jezgra a na programu nema da rade 2 jezgra zeza ga fps a ima komp bomba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts