Jump to content

WTS warlock

Lestra

Recommended Posts

E ovako Tacne detalje poput servera imena i armory linka necu postovati ovde nego samo preko emaila zato sto jos uvek igram sa likom i ne zelim da popijem kick iz guilda.

klasa: warlock

lvl: 80

Gear: 2xt10(264) i 2xt10(257) 3 itema iz togc25 heroic, ostalo ima sve iz icecrown 25 osim wanda (jos uvek uld 10hc lol) i trinketa OS 25 (illustration of the dragon soul)

ima 3607 spelpowera, 1147haste, i 25,7% crita selfbufed (glyph of life tap i ilustration su uracunati u spl)

Achivemeti: 9345 poena ima raznorazne titule od rariteta su hand of a'dal, champion of the naaru, the immortal etc

Mountovi: Imam 93 mounta tu upadaju amani warbear, svi mountovi od raid meta achivementa (uld10,25 i naxx 10,25) i svi mountovi koji su mogli da se kupe kupe od goldae etc...

Petovi: 70

Lik nema nikakav cooldown na transfere, promene imena, rase etc

Na nalogu se nalaze jos DK lvl 72(sa svim hairloomsima), shaman lvl 70, priest lvl 28 huntard lvl 24 i rogue lvl 14, kao sto primecujete mrzim levelovanje ^^

Imam spremne licne karte od wow/batlenet usera, pass i e email se naravno podrazumevaju

Ko je zainteresovan za detaljnije informacije kontaktirajte me na lestra88@hotmail.com, molim da me kontaktiraju ljudi samo sa ozbiljnim i konkretnim ponudama, prednost imaju Beogradjani i ljudi spremni da se iscimaju do bg-a

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...