Vlada_ Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 uhhhh, sad mi je lakse Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Drago mi je. Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jank1c Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 problem je u tome sto svaka iole "normalna" ekipa nece igrati na pingu preko 40-45 a pogotovo kada vide da ti imas ping 10-15 tako da ako nesto moze da se uradi povodom toga bilo bi super, opet ako ne moze jebiga. U svakom slucaju serveri izvanredno rade ali izgleda samo za "domace" ljude, neka me ispravi neko ako gresim. Hosting ce se prebaciti u Germany tako da ce i stranci igrati sa okEj pingom! _ Quote Can you hear my Fart? No you dont cuz it`s Pigeon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 nece se hosting prebaciti nego cemo dici masinu za eps i na nemackom linku ge ce vama biti 35-40 ping a nemcima 15-20 e sad sve je to zeznuto jer ima tamo ljudi koji imaju internet kod providera koji idu samo preko jednog internet exchange-a u evropi a ima ih 5 pa nekima je manji ping a nekima veci al ne mozes svima udovoljiti nasa masina bice u nemackoj tako da ce nemcma biti ok ping inace ovo sto je na testu je v2 i on je 30 eur dok imamo i v2+ koji ce biti 35 ili 40 eur videcemo jos, uglavnom bice nesto jeftinije nego kod svaba a i nasi smo, podrska itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RooT Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Daj taj V2+ i Nemacki host sto pre:D Javljajte novosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 ma game-hosting i fshost rulz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts