noiser_ Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 E ovako imam 5hv2 USB slusalice. Znaci kada sam ih kupio mikrofon je normalno radio i odjednom je prestao da radi. Znaci podesavao sam tamo u 5hv2 usb sound card sve onda u sound i audio devices, znaci kada ja pricam u mikrofon on odzvanja, nzm kako da kazem reaguje na glas ili kad duvam na njega ali kad pricam nista ne reaguje. Zna li neko kako da resim problem, ili gde sve mogu da podesim mikrofon 100% sam negde nesto mutovao, i ako bi mogao neko da mi slika kako mu izgledaju sva podesavanja gde imaju pdoesavanja za zvuk. Probao sam svasta nisam uspeo a mikrofon mi je potreban. Hvala. Vec sam postavljao u imate cs problem ali niko nije odgovarao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 5, 2010 Author Report Share Posted March 5, 2010 E da, ishao sam i na test hardware i tu mi se chuje sve shto pricham, znachi da nije u micu problem. Negde mi je mutovano neshto :(((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Jel ti ne radi samo u CSu ili ne radi nigde? Ili radi samo u test hardware? Probaj u MSN ili Skype ili tako negde pa javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 5, 2010 Author Report Share Posted March 5, 2010 Nije mi radilo nigde. Problem je reshen hvala bogu :D. Mozhe lock. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Pa napisi kako je resen lol, zatrebace jos nekome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 5, 2010 Author Report Share Posted March 5, 2010 idi u cont panel sound and audio devices idi voice pa namestis u voice playback da bude Realtek AC97 Audio ides volume pa nadjes microfone ako nema ides options propertis nadjes i selektujes i ok i pojacas do kraja i da ne stoji kvacica na mute onda ides ok i iksiras i ides na isto to voice pa ono advanced u speakers namestis stereo headphones u performance sve pojacas do kraja i opet ides ono voice i u voice recording imas degault device namestis isto Realtek AC97 Audio i ides volume pojacas do kraja i to je to Po ovom uputsvu sam radio a prethodno sam skinuo neki driver za koji nemam link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 A sta ako moja zvuchna nije Realtek AC97? Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 7, 2010 Author Report Share Posted March 7, 2010 ali jeste.... i ne smaraj akice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts