ficfil Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 (edited) Znaci dajem account sa sledecim likovima: Tela - Dunemaul Fisha - dunemaul Onomahine - dunemaul Waltazar - tarren mill od ostalih karaktera imam jos lvl 24 priesta, lvl 14 warra i lvl 10 shamana Priest i shaman imaju chest, shouldere i weapon heirloom. Na dunemaul serveru imam 8500 golda, a na tarren mill nekih 200-300 nisam siguran tacno koliko. Tela ima i full tanking gear u banci. Javite mi se sto pre. Jedino sto ja ocu da dobijem jeste neki lvl 80 healer, ako su u pitanju priest ili holy paladin mogu da imaju bilo koji gear bilo pvp bilo pve, a ako je druid u pitanju mora da bude pve gear ili feral pvp. Nesto ne volim shamane tako da ako ocete da mi date shamana u zamenu morate malo da me ubedite da se menjamo :). I da healer mora da ima 5200 gs ili vise. PM me ili posaljite email na ficfil@gmail.com Dajte mi armory link od charactera sa prvom porukom pls. Ja sam prvi i jedini vlasnik ovog accounta imam sve potrebne informacije. Ako vas jos nesto interesuje pitajte u emailu ili poruci. Edited February 27, 2010 by ficfil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts