Nonet Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 ekipa brutal ovoga puta 100% dolazi, vidimo se. uplacujemo za 2 dana. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolence Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Jedan igrač će moći da igra isključivo za jednu ekipu, bez obzira kad njegova ekipa igra i da li je ispala. hahaha gl cu ............................ Ljudi,manite se zlobe !!! ................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Jedan igrač će moći da igra isključivo za jednu ekipu, bez obzira kad njegova ekipa igra i da li je ispala. hahaha gl cu KAKOEEEEEEEEEEEEEEEEE ????????????? :DDDD www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Kosan has spoken~ infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 aj posto ja nisam pozvan , prijavi ekipu gameface ono u ovih 16 :S Lol mislio sam da samo mi nismo pozvani ^^. Prijavi nas tamo, KGGT Pa u sushtini vam je isto bili pozvani ili ne. Ako niste pozvani ne znachi da netjete biti nosioci grupe, i obrnuto. Ima velik broj slotova, i ako se uplati na vreme igra se, bez obzira da li ste pozvani ili ne. Soz, al jebiga. mladjo srecno sa turnisom! :* ty. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Lol mislio sam da samo mi nismo pozvani ^^. Prijavi nas tamo, KGGT pozivaju se izgleda samo PHANTOM LANCERI bahhahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 pozivaju se izgleda samo PHANTOM LANCERI bahhahaha Jok. Gledao sam da pozovem iskljuchivo moje drugare i osobe koje su u rodbinskim vezama samnom. I naravno one koji su me podmitili ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Jok. Gledao sam da pozovem iskljuchivo moje drugare i osobe koje su u rodbinskim vezama samnom. I naravno one koji su me podmitili ... A-HA! ! Tu si lisice,korumpiranost ce nam doci glave,zovem 92. alo milicijaaaaa!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 Jebiga matori, shvati me. Niko me nishta ne platja, a ja bih da organizujem tur. Pa sam mislio samo malo sa strane da se ogradim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Pa u sushtini vam je isto bili pozvani ili ne. Ako niste pozvani ne znachi da netjete biti nosioci grupe, i obrnuto. Ima velik broj slotova, i ako se uplati na vreme igra se, bez obzira da li ste pozvani ili ne. Soz, al jebiga. ty. :* Razumem sta hoces da mi kazes, al' cemu onda pozivanje 16 ekipa? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 Razumem sta hoces da mi kazes, al' cemu onda pozivanje 16 ekipa? :) Ako sutradan uplati 16 ekipa koje nisu sa liste prijavljenih, da jache (u ovom sluchaju pozvane) ekipe imaju osigurano mesto na turniru do isteka roka. Teoretski. E sad to shto sam zvao fantome i drugare i kolege i lokalce i ostalo je jebiga ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 (edited) Krenuh da kucam neki psot, pa sam obris'o mrzi me da se mracim :) Reci cu ti tamo sta sam mislio, a Bogdan se zajebava opusti se :D Edited February 25, 2010 by WuLa Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 stavi clan+ tamo protinjo,al ovaj put nemoj da nas zajebes,kao ne treba vi sa fp,nego sa dps ^^ kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 (edited) idem samo da uberem pare sa drveta i uplacujem.U sustini me boli patka dal sam medju pozvanima ili nisam,jedino sto mi treba je da imam vremena za uplatu kolko i ovih 16 pozvanih... Edited February 25, 2010 by kassado Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 Molim sve pozvane ekipe da potvrde ucheshtje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyk Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Subliminal dolazi! dAJK d-.-b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herga Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Realno GcV ne postoji , skupili smo se za ovaj tur u netu, ali posle turnira ti javljam za GcV . P0z Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Pisi mith ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 pm dolazi !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 (edited) Realno GcV ne postoji , skupili smo se za ovaj tur u netu, ali posle turnira ti javljam za GcV . P0z Ma sto posto postojite cim vas je prota zvao Edited February 25, 2010 by kassado Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 Ma sto posto postojite cim vas je prota zvao Molim te nemoj da budesh toliko cinichan i ogorchen shto nisi pozvan na neki turnir. Evo, ubachen si u pozvane ekipe. Imash sada vremena da uplatish kao i sve ostale ekipe. Izvinjavam se Wuli, shto su oni josh uvek medju ekipama koje nisu pozvane. Oni su sledetji koji upadaju ako neko otkazhe sa liste pozvanih. Takodje zhelim da kazhem da ovo radim samo zato shto su i kasad i wula u pravu, kakvi god da su komentari. Prevideo sam shto ih nisam pozvao a jesam neke druge ekipe, i izvinjavam se. Ni jedna druga ekipa netje biti ubachena u pozvane tako shto tje da utiche na mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisha_SU Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 ess javlja sta i kako posle net+-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 nije bitno ko je pozvan ko nije , napisao sam ti gore, sto se mene tice ubaci arma i drugove u pozvane ekipe , a meni je samo dovoljno da imam fore do 15og da uplatim, jer jebi ga , bilo je dosta turnira , nema se para itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 Ja to naravno sve kapiram, i samo ti kazhem da je moglo i drugim rechima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Bravo za turnis, cenim trud Proto, al brate, mnogo ti ruzno to "tj" mesto "c" itd :D :D :D Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts