Kal1mero Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 i to je istina :)a bice ih sve vise :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Trebate da ukapirate da tako sistem funkcionise. Primera radi, neki od nas ce (mozda,ali cisto sumnjam ) postati asistenti/profesori/sta god, pa cete i vi tako pisati po studentima tako sto zbog pisanja po vama iz doba kad ste bili student, sto zbog nekog pokrica i opravdavanja svoje plate kojom nikada necete biti zadovoljni. Sve to ide u krug... Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 nije tacno :) ko ima komplekse bice takav :) pa koliko sjajnih profesora ima ?:!D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Na mom faksu "postepeno uvode bolonju" sto znaci da mogu da nas trpaju do mile volje, ni jedan jedini ispit ne mogu da dam preko kolokvijuma (sve je od prilike po starom sistemu), a moram da posecujem redovno predavanja, auditorne i laboratorijske vezbe. Na sta god da se pozalis: "Kolega, mi nismo potpuno po bolonji". Sve u svemu, what Dz said. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 ...a moram da posecujem redovno predavanja, auditorne i laboratorijske vezbe... OMG koja tortura! Na ulice svi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 haha, fazon je sto mi nece dati potpis ako imam minus, i da se zenim njih ne zanima dok se na nekim fakultetima placa 2k da bi minus prepravio u plus :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Kakva ženidba, po bolonji tvoj seksualni život počinje tek posle dvajestreće! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Kakva ženidba, po bolonji tvoj seksualni život počinje tek posle dvajestreće! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted February 22, 2010 Author Report Share Posted February 22, 2010 Kakva ženidba, po bolonji tvoj seksualni život počinje tek posle dvajestreće! inb4 some1 says: "jel to iz iskustva" meni nije do zezanja voodoo_-a :* Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebb Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Na mom faksu "postepeno uvode bolonju" sto znaci da mogu da nas trpaju do mile volje, ni jedan jedini ispit ne mogu da dam preko kolokvijuma (sve je od prilike po starom sistemu), a moram da posecujem redovno predavanja, auditorne i laboratorijske vezbe. Na sta god da se pozalis: "Kolega, mi nismo potpuno po bolonji". Sve u svemu, what Dz said. Mogli bi postepeno i pravopis da vam uvedu! Quote Flow of ebb Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Od Prilike od Ivanjice 9 km lol. Gtfo grammar nazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted February 22, 2010 Author Report Share Posted February 22, 2010 Mogli bi postepeno i pravopis da vam uvedu! u nedostatku argumenata hvatas se za gramatiku... lol gtfo, ovaj fail nije dostojan mom failu Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 nijedan fail nije dostojan tvom failu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted February 22, 2010 Author Report Share Posted February 22, 2010 nijedan fail nije dostojan tvom failu Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 eto vidiš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 nabavio sam ja neke bombe ...pa ko hoce samnom ...dobrodosao je Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 idem ja, satobom :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted February 23, 2010 Author Report Share Posted February 23, 2010 (edited) idemo na ulice! XD Edited February 23, 2010 by Synd Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Kakva ženidba, po bolonji tvoj seksualni život počinje tek posle dvajestreće! Moratju i ja da se slozhim sa ovim, u zhivotu nisam manje prco nego po bolonji. Chovek jedino ima vremena za fakultet a idem na jebeni tehnichki fakultet na kome bash i nema shta da se prca (po mojim standardima) Jebena bolonja te napravi kompletno asocijalnim. Sere mi se kad pogledam sebe sad i kad sam bio brucosh. I menja mi se fax. Na Singidunum i poslovno informatiku :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted February 23, 2010 Author Report Share Posted February 23, 2010 Jebena bolonja te napravi kompletno asocijalnim. istinajos dodaj na to pricu da se svi borite jedni protiv drugih za budzetska mesta itd... anti-social and hostile enviroment ftl Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Ja nesto i nisam socijalan tip tako da mi ta asocijala na neki nacin i odgovara (sto se tice faksa naravno). Odradis svoje i posle si miran. Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 I posle izađeš s faksa i ne znaš di si šupalj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 S' druge strane,Bolonja te tera da ides vise na fax kao i da radis vise grupnih seminarskih i drugih radova,tako da ne kakite,ako ste asocijalni to je problem do vas,ne do Bolonje,poz :* Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Moratju i ja da se slozhim sa ovim, u zhivotu nisam manje prco nego po bolonji. Chovek jedino ima vremena za fakultet a idem na jebeni tehnichki fakultet na kome bash i nema shta da se prca (po mojim standardima) Jebena bolonja te napravi kompletno asocijalnim. Sere mi se kad pogledam sebe sad i kad sam bio brucosh. I menja mi se fax. Na Singidunum i poslovno informatiku :D a RAF je težak u PM Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 ko ima preko 2000 partija na dota je sa razlogom asocijalan, nije obrazovna ustanova kriva. za world of worcraft da ne govorim, hehe. ne priznajem izgovore Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts