Jump to content

Shadow (holy priest)

Melc

Recommended Posts

Poz , prodajem ili menjam priest na Dunemaulu(horda) kao sto sam topic kaze, inace od geara ima:

Shadow : 5750 gs, a moze i vishe ako stavim neke druge iteme:))

Holy : 5620 gs takodje moze na vishe da se izadje.

PvP gear : 3 relentless 2 furious ( off setovi wrathfull) + wpn i off hand wrathfull 1050 res.

Epic fly mount, profesije herbalisam /engee. i oko 40 frost bedgeva + sto vec ima 3 kod sebe za holy i shadow.

Ima tu i neki t1 old school 7/8 i par t2 itema, i benediction :)

takodje od znacajnih mounta ima blue drake iz oculusa engee mounta ( flying machine) i white polar bear.

Na accountu je josh i paladin lvl 80(epic fly mount), sa manje vishe 245 i 232 itemima , i tu i je relentless sholderi i relentless wpn. Takodje full relentless offsets ( sve za retri).

Ima i full tanking gear capped deff 560 :)) i 38k hp unbuffed.I takodje full holy pve gear samo gear nije tako sjajan uglavnom 232 i 245 itemi.Pala od mounta ima Red proto drake kao znacajni i curku iz MGT(White Hawkstrider)

Na accounti ima i gomila altova( lowbies kako mi to kazemo) sa full lvling gearom za sve klase koje budete hteli da dizete i svi heirloom itemi su ench( staff +30 spl power,

druid mace 2h +25 agi, 2h axe crusader i tako dalje:)) }

Za vishe informacija mozete me kontaktirati na msn : kostimir@gmail.com

Account bi prodao za ne manje od 200e a u slucaju trade zeleo bih samo likove slicnog gear i ne interesuje me kolko altova imate ili tako neke gluposti i jedan ali vredan charr je dobar.

Sve klase dolaze u obzir osim ove sto imam i ja vec.

Imam sve podatke od accounta , ja sam vlasnik.

Ozb ponude molim , hvala unapred

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...