sinisa49 Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Ovako, moj druid je na Emerrisu, acc nije uplacen. Imam 3 razlicira geara, za balanca ( to mi je main spec ) gearscore je oko 5200, za tenka mi je gearscore oko 5100 a za healera je oko 5000.... Imam dual spec, balance/feral trenutno. Sto se tice profesija imam full LW sa 4 recepta iz totc-a 25 man, i full enchanting. Na accu ima oko 5000 golda. U jednom sam od boljih guilda na serveru, i dobru reputaciju na serveru. Achievment poena imam oko 4100 sa achievom Glory of the Hero ( red proto drake ) i imam mamootha koji pada u voa 25 man, ima dva sedista i crn je umesto beo kao sto je Travel Mamooth ( onaj od 18k golda ). Od ostalih likova imam : 27 ili 28 paladin, 64 DK na Emerrisu, a na Spinebreakeru imam 48 mag, 30 hunt i 21 lock. Cena je oko 150 eura, ali se oko toga jos mozemo dogovoriti. Za vise informacija pozovite me na telefon 0692691994 ili me addujte na facebooku smbesnilo@yahoo.com Zovem se Sinisa, bice mi drago da vam odgovorim sve sto vas zanima u vezi mog accounta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts