clan+Lotta Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 au,bedak :S Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmslayer Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 (edited) poz Edited March 24, 2010 by sLAYERR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 rez ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 bravo macke, gg :D Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Bravo devojke :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Bravo machke borbene,dosta sugestija,ali to cemo posle... :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matic N. Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Bravo za pobedu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 xyz pocetnickih gresaka,ali na kraju bitna je samo pobeda,ortak se uspavao gledajuci =))),bravo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 gege Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wipex maramice Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 (edited) 2:1 za naše ribe 1st - de_train 16:21 2nd - de_dust2 21:18 3rd - de_inferno 16:13 bravo devojke Edited March 24, 2010 by wipex maramice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 iz keca u dvojku :) gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 2:1 za naše ribe 1st - de_train 16:21 2nd - de_dust2 21:18 3rd - de_inferno 16:13 bravo devojke Bas bas jedva al dobro. Prodale sve sto smo mogle, a realno mnogo smo bolje. GG breee <3 zene Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Lol reve procitao sam da si napisao iz kurca u devojku. :( Svaka cast, devojke ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitj Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 To je dobro pitanje. Milana je pokazala veliku zelju i trud, i bilo joj je obecano da ce igrati mapu i to sam ja htela da joj ustupim mesto. However ocigledno je da smo izvrsili preveliki pritisak na nju pa je stoga odbila da igra za repku. Sobzirom da je najmladja i ima najmanje iskustva ocekivano je da je malo slabija od ostalih. U svakom slucaju sld godine ako ovako nastavi bice kapiten repke :) Nhf lil one <3 Line up: Alex, Rada aka fitjfiritj, Teeana, Zoe, LIn Veceras 21h Stoji da sam najmladja i da imam manje isqstva, ali da sam slabija nema nikakve veze sa tim :D Ako budem kapiten(ka) repke, tebi cu ustupiti mesto :) nhf taken :] btw, mnogo ste se bre prodavale na trejnu, i kol'ko si se nervirala oko inferna, na kraju ste ga najbolje i odigrale :D gg :) Quote ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 Stoji da sam najmladja i da imam manje isqstva, ali da sam slabija nema nikakve veze sa tim :D Ako budem kapiten(ka) repke, tebi cu ustupiti mesto :) nhf taken :] btw, mnogo ste se bre prodavale na trejnu, i kol'ko si se nervirala oko inferna, na kraju ste ga najbolje i odigrale :D gg :) Draga moja hvala na podrsci i nemoj da nam bezis <3 Ma train haos. Da si bila na tsu ne bi verovala. Al vazno je da smo prosle.... Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitj Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Draga moja hvala na podrsci i nemoj da nam bezis <3 Ma train haos. Da si bila na tsu ne bi verovala. Al vazno je da smo prosle.... Mogu misliti koliko si se nervirala :D ali dobro, sve u svemu je super ispalo :D Necu vise, necu necu <3 Quote ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 bravo devojke! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 svaka cast ... gg :) Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoWe Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitjfiritj Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 PRODAVANJE od je bilo od mogucih 16 - 15 -.- Biti ce bolje i to mnogo , sabi bre GE_GE idemo dalje bre zene <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitj Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 PRODAVANJE od je bilo od mogucih 16 - 15 -.- Biti ce bolje i to mnogo , sabi bre GE_GE idemo dalje bre zene <3 sad cu uvek moci da te nerviram oko toga koliko si prodavala, ne mozes mi nista! :D Quote ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 gg :) GL u sledecoj rundi ;) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitjfiritj Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 sve smo prodavale tako da me boli ona stvaar :D <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Nekako mi je cudno kad gledam zene kako komentarisu taktike / mape / cs Retka pojava kod nas :/ nhf Lidija Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 BRAVO BRE DEVOJKE BRAVO SAMO NAPRED :D CELA JE NACIJA REPREZENTACIJA :D Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts