Jump to content

CONTROL @ MATRIX [LAN]

UnT

Recommended Posts

vidim u topicu de su rezultati sa matrix lana .. kako se kritikuju klinci iz CONTROL'a kako su uplatili i nisu dosli .. i da oce na crnu listu nekkakvu da nas stave, da smo makar mogli da javimo.. i tako .. e pa

u sredu 27.1 oko 13h sam se vracao sa skolske slave sa par drugara iz kraja i naisli smo na neke francuze koji su nas prozivali i pobili smo se .. i bla bla.. mene su posle 45 min priveli u stanicu drzali me do 21 i 30h - prevezli u palatu pravde.. u 03 i 30 me prevezli u centralni zatvor i pritvorili.. drzali me do ponedeljka 01.2 do 16h

pa objasnite kako sam mogao da javim da ne dolazim na turnir

ja sam inace onaj CABANG

baka - nije znao o cemu se radi dok nisam izasao.. a bio je u bg.. trebao je kod mene da bude do turnira al mene su priveli i nista od toga.. nije znao nista..

psych0 - saznao u subotu ili nedelju sta se desilo

tra1n i kiss .. momci su saznali kad sam izasao okrenuo sam ih nisu mi verovali .. .prvo su mi jebali mater sto me nema..

e pa ljudi imam 15 godina.. za neku glupost me turili tamo.. i stvarno evo prvo proti kao organizatoru a posle i svim ostalim ekipama se iskreno izvinjavam u ime klana.. nisam imao nikakve mogucnosti da vam javim.. molim vas da me shvatite.. evo posle 3 dana sam seo za komp i citam.. smorio sam se kad sam procitao..

izvinite svi jos 100x al opravdano nismo dosli :(

pozdrav svima :(

Edited by CaspeR -.;

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...