Virus. Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Ovo samo pokazuje kolko je mrtvi north neigriv, pogledajte kakav lik hack ima i sta radi, na kraju sam mu sve unistio a ovo sto je napravio u mojoj bazi ne moze da se unisti... Gledajte i smejte se.... http://www.megaupload.com/?d=DAWQ45DH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 brate... Mislim da bi polomio monitor, da se cimam oko neko acc i da mi bane ovakav saban. Pa ne bi gasio igricu namerno ako treba i tih nedelju dana, da vidimo ko ce vise da izdrzi :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus. Posted February 2, 2010 Author Report Share Posted February 2, 2010 fora je u tome sto je lik offline bio nije mogao ni whispe, nista, ja mislim da je to hack da ne mogu da pobedim a on je otisao sa servera..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_EmanJa Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 pogledaj na tft repove ovakve.... dobijes ga i on ode afk ne mozes da sjebes ove warmilove nikako jedino mozes da izadjes kako sam razumeo po svim repovima ima partije po 9 sati tako cekali cija konkcija pukne prva ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 da ovaj hack je izasao pre 5 6 dana cini mi se za public download tako da jbga :D batali ladder jos koju nedelju dok ne izbace patch ili dok warden ne pocne da banuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spork Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 isti slucaj, samo sto mi partija trajala 40 min xD ja ostavio komp upaljen i lego spavati xD Quote Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on through the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name, Here at the Bridge whether rain or fine We can shine all the time Home or away, come and see us play You're welcome any day Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 koje ebeno sranje...pa ajde nekako i taj maphack i ostali retardirani hackovi ali ovo je stvarno preterano :/ bas je postalo neigrivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Mozhe neki opis za ove shto mrze da skidaju kad vec nisi postavio u stream? :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 koje ebeno sranje...pa ajde nekako i taj maphack i ostali retardirani hackovi ali ovo je stvarno preterano :/ bas je postalo neigrivo trebo si da vidis ovaj prosli drophack. krenes normalno partiju i samo za 1min ti se crashuje wc3 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 trebo si da vidis ovaj prosli drophack. krenes normalno partiju i samo za 1min ti se crashuje wc3 xD :OO strasno... nego sad ulazim u w3 i skida neki update mozda je to neki patch kao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 vrh :) moram da nabavim to sranje Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus. Posted February 2, 2010 Author Report Share Posted February 2, 2010 Najsmesnije je sto je ispalo DK lvl 1 > BM lvl 3 :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Ista situacija. Igram AT sa nekim likom i dobijamo, krenemo da rusimo jednog, i ovaj drugi kao ne mozete nas pobediti kunem se u boga ovoono lol... Namerno sam ostao u partiji 14 sati. Na kraju je izasao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 drop hack? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spork Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 da krenes i dobijes disc. Quote Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on through the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name, Here at the Bridge whether rain or fine We can shine all the time Home or away, come and see us play You're welcome any day Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 (edited) @dreadlor ima neki hack da napravi war mill ili bilo koju strukturu i nemoguce je unistiti ga mislim na virusov rep Edited February 3, 2010 by mali_buda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Mrtvi Bendik i njegov BuildingExploit Hack. Fora u hacku je što drže CTRL dok prave farmu npr. i onda je prekinu. Tako ostane "flag" zgrade koji ne može da se uništi... Upravo sam u game-u sa likom koji se zove DOGO (@ Northrend). Inače napisao sam mu nešto. :D Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 hahah kralju :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 (edited) I dalje blejimo. :D Kao u fazonu je lik "ja ovo radim zato što su svi hackeri". Ja mu rekao, ma ok, odo ja na Garenu, a ti se jebi. :D Keve mi, ima da budem u game-u dok me ne discuje ili dok Blizzard ne patchuje ovo đubre od hacka... Edited February 3, 2010 by Vladica^.^ Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Al zar nije da ima counter 2m od kako izgubish glavnu da napravish novu glavnu iil gg? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 (edited) Veruj mi sve sam probao za ova 4 sata. :D Čak sam i physical damage stavio na kule. Ma jok. :D EDIT: I dalje smo u igri. :D Uostalom imam 2 kompa, pa imam šta da radim, a kontam da i on ima. :)) Rekao mi je da do petka može sigurno da bude online. ^^ Edited February 4, 2010 by Vladica^.^ Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
artiljerac Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Veruj mi sve sam probao za ova 4 sata. :D Čak sam i physical damage stavio na kule. Ma jok. :D EDIT: I dalje smo u igri. :D Uostalom imam 2 kompa, pa imam šta da radim, a kontam da i on ima. :)) Rekao mi je da do petka može sigurno da bude online. ^^ i sta je onda bilo ? ko je win ? :D Quote In God we trust ~ONE~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 I dalje smo u igri. Prošlo je 24h :) Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 nerd fight! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 (edited) Ali nenormalno glupo. I on i ja imamo 2 kompa i imamo šta da radimo. :)) Rekao mi je da ide na put, pa se vraća u utorak. :D Ma boli me uvo za pobedu, barem -1 hacker na Bnetu trenutno. :) P.S. Da i dalje smo u igri. ^.^ Ne znam da li da odem na neki blizzard forum da postavim printscreenove i da ga discuju ili barem banuju? Edited February 5, 2010 by Vladica^.^ Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts