dNte Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) Dragi gejmeri, Dana 21. Februara u igraonici Matrix u Novom Sadu, Futoska 1, odrzace se turnir u Doti. Turnir je otvorenog tipa i ogranicen je na 16 ekipa. Prijava po ekipi iznose 5000din i celokupan fond od uplata ide u nagrade. Nagrade: 1. 40 000din. 2. 25 000din. 3. 15 000din. Uplate: -Moraju biti realizovane najkasnije 7 dana pre turnira i mora najmanje 12 ekipa da izvrsi uplatu ili se turnir otkazuje. -Ziro racun i ostale informacije u vezi uplate ce biti naknadno ubacene, najkasnije u utorak. -Racun : 160-329876-42 -Primalac : Matrix Gaming -Svrha uplate : Prijava za Dota turnir Svako ko uplati novac mora da posalje skeniranu uplatnicu na nedimovicn@hotmail.com inace uplata ne vazi !!! Pravila: -Igra se verzija 6.66 -cm -Backdoor: Dozvoljen na kulama koje su deniable, ulazenje u bazu nije dozvoljeno bez kripova. -Ogranicenja: 2 mante, 1 refresh, 2hex/eula (npr 1hex+1eul), 2 necro, 2 arcane ringa, 2 pajpa -Pauza u toku partije je dozvoljena samo ako se pre toga najavi. -Observeri, neutral host, stream, saver i bilo sta drugo zavisi od ekipa koje igraju i od njihovog dogovora. -Grupe ce se izvlace po zavrsetku prijava. -Igrace se na 20 racunara. Konfiguracije racunara: -Procesor: AMD Phenom ll X3 710 -Maticna ploca: Gigabyte MA770-UD3 -Memorija: Kingston DDR2 3GB -Graficka: Gigabyte 9800 GT 512mb -HDD: 320 GB -Monitori: LG W2243S -Mishevi: Logitech mx51 Napomena : Svaka ekipa je duzna da se 30 minuta pre pocetka meca cekira kod sudije ili organizatora. Kontakt: -Nemanja (Xeqtor@RUR) - 060 306 00 21 - nedimovicn@hotmail.com (Vlasnik i Organizator) -Dusan (DaNte@RUR) - dante4go101@hotmail.com (Koorganizator) Slike igraonice mozete naci ovde. Prijave mozete da postujete ovde. Za sve dodatne informacije i pitanja obratite se nekom od organizatora. Edited January 27, 2010 by DaNte ? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 nisi stavio najosnovnije koji ce se mode igrati :D backdoor je regulisan u samoj igrici i nema apsolutno nikakve potrebe da se zabranjuje i item restriction je nepotreban, niste stavili oce biti hotkeyeva ili ce mozda biti dozvoljeno da ljudi sami instaliraju. prijavljujem ekipu gsptsm Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 E do kurca, ko ce da se cima do Novog Sada :( Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h34dHuNt3R Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 do jaja, meni ispiti 12. i 15. -_- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Kontam da bi bilo bolje da odlozis jedno 5-6 dana turnir, zbog ispitnog roka... Recimo 20. da se odrzi tour... Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 (edited) Kako stvari stoje mozda dodje do odlaganja turnira za nedelju dana, tacan datum turnira u slucaju ako dodje do odlaganja bice naknadno okacene. Turnir pomeren za 21. Februar. Edited January 27, 2010 by DaNte ? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 matori tebe bole paja ti nemash ispitni rok :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 nemas ni ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Jos kad bi bilo tih 16 ekipa da dodju :( Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 ovaj Jova na ekonomiji a ne zna da chita brojeve, 12 ekipa tarde... ae u subotu neki poker da padne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 dolazim duzmem pare i slavu Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aribethh Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 (edited) nvm Edited January 28, 2010 by Ari Quote Relationships come and go, epics are soulbound. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAitorA Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 uzmi +5 prvo , dobar storm ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 znas de cu biti 20og izvoli Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nennad_ Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 mozda bi trebalo isto ovo da okacite na gareni, retko ko od ovih novih klanova gleda rur, mozda dodjemo i mi nislije mada nista nije sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted January 29, 2010 Author Report Share Posted January 29, 2010 Slab sam sa Garenom :D Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeonRPD Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Ovo bi moglo da se pogleda. Dante ako oces mogu da c/p ovo na garena forum u serbia room-u,igram na gareni,reg. sam na forumu pa ono xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 ma uradi to, jbt samo iskopiraj i stavi da su registracije i pitanja ovde :) ako damke dolazi i ja tju biti tu! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 (edited) prijavljujem ekipu BC - Bizjak crew BC|dakilence BC|bigfill BC|yoca BC|zec BC|zeldi edit: аko neko ima 50-50 posto šanse da dođe, neka napiše ovde, bolje nego da se otkaže turnir, što je i najrealnija mogućnost jer nema ekipa koliko vidim... za sad znam da će iz beograda doći sigurno 2 ekipe, a to su tribal mix i mi, za ostale stvarno ne znam... koliko znam viktor isto ima ekipu, a u ns-u ima igrača za makar još 2 ekipe.... iz BG-a do NS-a vozom bude 200 kinti (sa kartom), ako vas je 5 po 100 date kondukteru, ne dobijete kartu, ali vas ne cimaju... Edited February 3, 2010 by SilentCat Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 I kolko ekipa se prijavilo do sad ? Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 3, 2010 Author Report Share Posted February 3, 2010 ~8 :) Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Prijavljujem ekipu AntiDamke :D (25cm) Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 (edited) Jel dolazi u obzir da donesemo pare u igraonu umesto da se cimamo sa uplatnicama ? Treba nam 15 min do igraone a za uplatnice ko zna (nepismenost 50% u beceju) e da, u ns-u ima ljudi da se prijavi jos 5 ekipa samo sto niko nece da se prijavi jer znaju da nemaju dovoljno kvaliteta da osvoje turnir. A naravno bez prvog mesta nema smisla da se prijavljuju i daju 5k (not). Edited February 3, 2010 by JovaTAJD Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwke Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 ja cu prijaviti ekipu kad proverim sa petim jebem li ga ne javlja mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreedySerbian Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 (edited) Prijavljujem ekipu Juzna Tuga koja dolazi 99% ako se prijavi dovoljan broj ekipa PS bilo bi ok i da se spuste cene upada da bi se vise timova prijavilo a time da bude i bolje zezanje to je samo predlog Edit: Ime ekipe je GodFather (GF) ruster: JA JA I UVEK JA Nennnnnaddonjacrta Mag(arevo) -- citaj bez zagrada x1peQ (WTF?) TomaHawk (by evil-live) Edited February 6, 2010 by GreedySerbian Quote [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts