mind_overtaker Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 (edited) verovatno znate (jer sam u delu muzika postavio link da glasate za nas(ko hoce) na hellovibracije.rs) e, od pre neki dan mi se pocelo desavati da ne mogu da glasam: otovorim sajt i sve se otvori sem liste bendova s desne strane, flasice na koju se klikne da se glasa i trouglica koji pusta pesmu moram da opicim refresh ili zatvorim mozillu i ponovo otvorim (nekad to moram da uradim po vise puta da bi se sve pojavilo i da bih mogao da glasam) jel pada nekom na pamet zasto se to desava (drugima se ne desava, bar do sada nije) na koji princip radi sve to, jel java? imam najnoviju mozillu evo ga sajt, s linkom mog benda (zvucimo lose, ne slusajte :)) - ne zezam se http://www.hellovibracije.rs/bendovi/89-masterbatori/ Edited January 22, 2010 by mind_overtaker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 dobio si IP ban zbog spama? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 23, 2010 Author Report Share Posted January 23, 2010 ma to nema smisla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts