brufen Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 (edited) brufen mislim da si se upravo selfpwnovao :D kaži? edit: ah... bar si se selfcorrect-ovao Edited January 19, 2010 by brufen otišao tetki da odnese lek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Kad se retire-ujes iz wowa mozak ti odumre? Kakav je to tacno izgovor? Jel ikad armory imao login i zasto bi ikada armory imao login? Da ne pominjem kliktanje na sponsored link na guglu ... kontam ti isti klikcu na enlarge your penis linkove onda ... Nego aj ti lepo na vas podforum i mani se ove sranje igre. Um......? Ako ti treba vremena da smislis pametan comeback slobodno reci, sacekacu te ja. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 19, 2010 Author Report Share Posted January 19, 2010 inache logon na armory postoji probobly oduvek or something, sluzi da kad se ulogujesh stavish svog lika (ili nekog drugog) kao default tako da automatski kad browsujesh nekog drugog lika vidish razliku u statsima itema... ono shto nije postojalo na armory niti postoji i dalje je popup za login (koji btw izgleda potpuno identichno kao armory login page) medjutim taj dan su ubacheni novi featsi u armory pa je chovek mislio da mora sad da se loguje da bi se video recimo 3d portret itd... znachi ne vidim razlog da su ljudi toliko retarded shto su pali na to, kao shto i ne kapiram kako se moze globalizovati par stotina hiljada ljudi koji su se navukli... imo odlichan scam u pravo vreme i win win za scammere... www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 kaži? edit: ah... bar si se selfcorrect-ovao citao sam od nazad.. :D a tako ispada da se selfpwnujes u stvari videh kasnije da je tvoj post zaostato kao odgovor sa vrha strane, pa sam zato ispravio ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Prvo i prvo login na armory-ju ne iskace i ne zahteva login niti je ikada zahtevao. Drugo kad kliknes na login na armoryju on te vodi na BNET login page tj na https://eu.battle.net/login/ Trece zar treba u stvari da navodim "sponzored link na guglu" argument? Koliko glup treba biti? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 (edited) Cetvrto - ne moras da seres liku koji je samo fino i kulturno upozorio ljude na ovaj scam, i ne moras da se pravis najpametniji na svetu kada: prvo - to nisi, a drugo - i da jesi idi i pokazi to negdje drugo, a ne na forumima gdje samo ispadas jos gluplji sa svojim wannabe-smart izjavama. Jednom je neko fino rekao: "The biggest mistake a human can do is to think that he's smart and the rest are stupid." .... pa se ti ili bilo ko drugi ko je dosao da sere ovde po topicu pronadji/pronadjite u ovome. Edited January 19, 2010 by joximovic Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Joxi niko ne smatra Mohija glupim, a svi su vec odavno oguglali na njegove hejtove. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 sisajte kare svi moj je najveci i naj obrijaniji Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 20, 2010 Author Report Share Posted January 20, 2010 hmm kad pochnem da razmishljam koliko ljudi kao mohi poznajem muka mi je :S www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 I meni je muka sto igram igru sa masom koja klikce na sponsored linkove i loguje se na armory al ajd sta cu nemam sta bolje da igram.Kao kad me matorci zovu na telefon da mi jave da su procitali u novinama kako se pojavio neki novi zajebani kompjuterski virus ... zivote tugo ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Kao kad me matorci zovu na telefon da mi jave da su procitali u novinama kako se pojavio neki novi zajebani kompjuterski virus ... zivote tugo ... Imam isti problem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Meni stvarno nije jasno zasto se ova rasprava nastavlja ... Pa najobicniji email scam je komplikovaniji od ovoga jer prosecni korisnik ne zna da tumaci email headere ali svaki jebeni retard moze da vidi link na koji je otisao i zna da ne klikce na sponsored linkove na guglu ... al ajd objasnite vi meni kako je to sasvim normalno ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 20, 2010 Author Report Share Posted January 20, 2010 normalno je jer nisu svi ljudi uzvishena rasa kao ti jbg... www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Pazi, jasno mi je zasto si se nasao uvredjenim jer da nisi pomislio da je ovo moglo tebi da se desi ne bi okacio upozorenje, sto govori o tebi tako da jbg nhf. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Mohi se zove Vanja! ^_^ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 20, 2010 Author Report Share Posted January 20, 2010 apsolutno se slazem o svemocni mohicane, necu se usuditi da ti protivrechim u buducnosti, prihvati moje iskreno izvinjenje! www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Inace, vezano za te google sponsored linkove: Da ljudi masovno ne klikcu po njima (nevezano za ovu temu) google bi ih ukinuo. Medjutim, google je jedna od najbogatijih svetskih firmi bas zahvaljujuci sponzored linkovima i google addsima. Iako mnogi od nas nisu nikad u zivotu kliknuli ni na jedan. Sto se logina na armory-ju tice, vec je neko objasnio. Vecina nas se nikad ne bi logovala, ali potrefili su pravo vreme za scam kad blizz ubacuje ta nova sranja, pa su ljudi mislili da je nesto updateovano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 20, 2010 Author Report Share Posted January 20, 2010 brate ne znash ti, mohi zna! www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) Meni stvarno nije jasno zasto se ova rasprava nastavlja ... Pa najobicniji email scam je komplikovaniji od ovoga jer prosecni korisnik ne zna da tumaci email headere ali svaki jebeni retard moze da vidi link na koji je otisao i zna da ne klikce na sponsored linkove na guglu ... al ajd objasnite vi meni kako je to sasvim normalno ... Refer to my previous statement. I odjebes fino od topica ako ti je smesan i ako si ti isuvise pr0 za njega.... a ne postujes sranja po njemu, i pokusavas da izigravas Ajnstajna, idi i radi to negdje u RL-u na drugim stvarima, jer rekao sam ti, ovde na forumu ti niko ne vjeruje. I da, ko sto ti covjek rece... nekome je vaznije da zna pravilno da pise svoj jezik kojim govori, i da zna da prvo lice jednine potencijala glasi: "Ja bih ovo ostavio". Nuff said. Edited January 20, 2010 by joximovic Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 ovo postoji vec duze vreme , debilno je , i mislim da ne zasluzuje topik , rofl. A eto o novim wow generacijama ,sta reci kucaju adresu u guglu , mislim treba ti minimum minus 30 IQ da bi shvatio da je scam.Kome topik pomogne , treba da ga bude sramota , realno. When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Inace, vezano za te google sponsored linkove: Da ljudi masovno ne klikcu po njima (nevezano za ovu temu) google bi ih ukinuo. Medjutim, google je jedna od najbogatijih svetskih firmi bas zahvaljujuci sponzored linkovima i google addsima. Iako mnogi od nas nisu nikad u zivotu kliknuli ni na jedan. Sto se logina na armory-ju tice, vec je neko objasnio. Vecina nas se nikad ne bi logovala, ali potrefili su pravo vreme za scam kad blizz ubacuje ta nova sranja, pa su ljudi mislili da je nesto updateovano. Nije poenta dal ljudi klikcu ili ne, poenta je da dve mozdane celije razlikuju sponsored link AKA REKLAMU od pravog linka kad vec koriste gugl jer ih mrzi da ukucaju punu adresu. Mi ne klikcemo na sponsored links jer nismo navikli na online shoping dok "zapadnjaci" jesu. Refer to my previous statement. I odjebes fino od topica ako ti je smesan i ako si ti isuvise pr0 za njega.... a ne postujes sranja po njemu, i pokusavas da izigravas Ajnstajna, idi i radi to negdje u RL-u na drugim stvarima, jer rekao sam ti, ovde na forumu ti niko ne vjeruje. I da, ko sto ti covjek rece... nekome je vaznije da zna pravilno da pise svoj jezik kojim govori, i da zna da prvo lice jednine potencijala glasi: "Ja bih ovo ostavio". Nuff said. Refer to my previous statement svaki jebeni retard moze da vidi link na koji je otisao i zna da ne klikce na sponsored linkove na guglu Ti nisi cak ni to. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Wooop, kako si me sad zajebao.... ma govno si mi pojeo koliko si me zajebao. Klasicna zamjena teza, i nemogucnost normalnog odgovora kada se nema argumenata.. Za tvoj info... ja imam armory bookmarkovan, i vjerovatno nikad, ni mortus pijan u 05h ujutru ne bi pogrijesio i otisao na drugi link. Ali u zivotu nikad ne znas sta moze da se desi, pogotovo u ovim okolnostima koje je covjek objasnio, da je armory bio upgrade-ovan i sredjivan. I ja nisam dosao ovde odmah na trecem - cetvrtom postu da serem liku i pravim se pametan, i privlacim paznju svojom 'pamecu'. Pa se ti malo zapitaj ko ovde ispada retard... Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Pa zavisi, ti si i pre bio retard, jel moguce postati opet retard ako si vec retard? 2xretard? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Tata i mama su ti retardi majmune jedan, nauci da se ponasas. Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Jesi znao da je odlika glupih ljudi nesposobnost samokontrole? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts