9pm Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Srdacan pozdrav celoj RUR zajednici , cesto se desava "ne popularnim" igracima da sednu za svoj PC racunar sa namerom da odigraju neki 5on5 mix preko quakenet-a , upale svoj steam , kada vide da na svom steamu nemaju kontakta ili imaju neke kontakte koje kada pitaju za mix ili ne odgovore ili kazu ne , svako dodje u tu fazu da mu dosadi DM i public serveri i da predje na mixeve koji su zanimljiviji i koliko toliko malo daju ocecaj duha igre . Svi koji imaju isti problem a imaju , steam i slushalice sa mikrofonom mogu da mi se jave na PM da se organizujemo i pucamo malo zajedno :) GOD BLESS&GOODBYE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 prekinite da spamujete, kome se topic ne svidja nek ga obidje. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
znaci Nikola* Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 prekinite da spamujete, kome se topic ne svidja nek ga obidje. Nisam rekao da mi se topic ne svidja... Naprotiv, napisao sam "Ideja je interesantna..." Iskreno mislim da mu je lakse da se registruje na Gather-Network ako mu se toliko igraju mixevi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 ^Izgleda da nisi ukapirao poentu Tema je skroz ok,btw imas pm Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts