shkelol Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) Pozz, Prodajem 3 heroja lvl 80 i imam jednog maga 60+ ne secam se tacno... Prvo Druid... Od opreme imam : PvP Resto : Full Relentless , slabiji wpn sve max samo fali jaci wpn (3100sp u ToL)... falilo mi nekoh 30 ratinga ove sezone da uzmem al smo prestali igramo PvP Feral : Relentless Shoulders , Relentless weapon , moze se chest uzme od arena ptsa ili head svejedno , ostalo moze furious od badges... PvE Resto : Uglavnom Toc 10hc i Toc 25 normal gear(3000sp u ToL) Stari Gear : Sacuvani wpn iz svih sezona , i takodje TBC BT/MH gear za resto Od Profesija imam : Enchanting Maxovan sa vanilla i tbc receptima JC Maxovan nemam TBC recepte , powerlvlovo sam JC kada je izaso wotlk Cooking nekih 400+ moze se digne lako First Aid 450 Fishing nekih 300+ Gold : oko 8k sva 3 heroja su mi na jednom serveru i ukupno ima oko 8k+ Mounts : Nista specijalno , znaci nisam jedan od likova sto skupljaju mountove/petove , jedino za sta sam se trudio to je koza iz hale sto si moro da ubijas ally za tokens i Red Proto Drake jos kada je izaso wotlk Titles : First Sergeant , Champion of Frozen Wastes , Twilight Vanquisher , of the Nightfall , Argent Defender , Guardian of Cenarius , Challenger , Rival , i sada ce duelist Reputations : Vanilla : skoro sve exalted TBC : MH mi je reverd ja msm , BT mi je exalted , ovo ostalo se ne secam Wotlk : ovaj ICC rep mi je friendly , oni pocetni su exalted skoro svi , ova sranja Argent tournament nisam dizao Speccs : Trenutno imam 2 resto specca , za 2s i 3s arene , sa ovim 3s speccom se moze raiduje takodje Paladin... Od Opreme imam : PvP Holy : Full Furious , Relentless Shield , moze se uzme i mace takodje , imam rating. PvP Retri : Full Furious , Relentless Sword PvP Prot-Ret : 2 dela t9 za set bonus i block value cap , 3 Furiousa za ret , Tank Block Value shield iz Toc25 normal , Relentless 1hand Axe PvE Holy : Uglavnom toc25 gear PvE Retri : Triumph Gear PvE Prot : Nemam sve prot iteme ali se mogu nabaciti za 1 dan :D Stari TBC Gear : PvP Holy : Brutal Gear (i shoulders) PvE Holy : BiS end game TBC gear , znaci 4 dela t6 zbog set bonusa ostalo je iz SWP Wpn od KilJadena PvE Retr : BT/SWP gear PvE Prot : BT/SWP gear Od Profesija imam : Engineering 400+ JC 400+ Mrzelo me dizem vise , digo sam do 400 zbog profs bonusa Mounts : Nista specijalno , koristim Raptora od BG markova Reputations : Vanilla nista specijalno , TBC BT/MH exalted , ostalo tu i tamo Speccs : Retri PvE i Prot-Ret PvP DK... Skoro izlvlovan , full t9 triumph gear nista specijalno Takodje imam i shamana neki 20+ lvl ako i rogue i warr , svi imajmu BoA shoulders moze se i chest uzme takodje PvP horde server , moze transfer etc etc I mage na Jadenaru horde 65+ lvl Imam sav potreban info za acc... PONUDE kao i Vise informacija ako treba slati preko PM ili na MSN Finalday@live.com Armory dajem u PM ili na msnu Ja sam iz BG , tako da ako dodje do prodaje sredicemo to u nekoj igraonici Sry zbog Textwall Pozz, Shke Edited January 11, 2010 by shkelol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts