Jump to content

Shadow Priest main + 3x 80l + 1x70

blackdevilbg

Recommended Posts

OK znaci Prodajem WoTlk Acc na kome se nalaze

Priest 80 lvl "Dre" (main) Humman

Death Knight 80 lvl "Arthâs" Humman

Mage 80 lvl "Sumaher" Humman

Hunter 71lvl "Ogi" Night Elf

Uter 63lvl (atm) "Uter" (lvling in progress) Humman

-------------------------------------------------------------------------

e sad

Main "Dre" ima 6500 achivment poena, ima full pvp Discipline gear (920 resi)

u pve gearu trenutno ima : 2840 spell power

: 19% crita

: 545 haste

: 350 hit

sto se smatra relativno jako

ako juris pvp fali mu neopisivo malo da uzme "battlemaster" i "Justicer"

od da kazemo "rare" stvari Priest ima crvenog i zelenog Proto drake , ima Deathcharger-a , hmm netherwing drake ,anathema , Tailoring sa mnoogo starih i novih epic patterna , ima jako dobru raid reputaciju na serveru (Frostmane) posto je bio u top guildama, ima full exalted TBC rep i skoro sa svima u WoTlK frakcijama itd

Death Knight "arthas" je quest gearovan , full blue sa epic wepon-om obican alt ima epic mounta i dual spec

Hunter "ogi" me je smorio ko plovak pa sam davno odustao od lvlovanja te nesrece ima obicnog flying mounta

Mage "sumaher" je za jednog alta fino gearovan , ima full t9 i offset epic-e , dual spec i obicnog flying mounta , nabudzen Herbalisam i Alchemy do kraja

Paladin "Uter" je bio twink , ima full Grand marshal i old time epic-e , ali posto je idiotski blizzard ukinuo twink-ove tako sto je pustio exp u bG a ako blokiras exp ne mozes da dobijes inv za bg poceo sam da ga lvl....

Svi karakteri se nalaze na "Frostmane" serveru koji je jako dobar sto se tice raidovanja , battle grp za pvp mu je "misery" sto je isto jedna od jacih u evropi

mozda ima nekih nevaznih informacija ovde ali ima ljudi koji u wow-u jure achivmente , pvp ili pve pa sam zbog toga spomenuo neke stvari.

Account prodajem za 250 evra , naravno dobili bi sav Account info (battlenet , mail itd)

Mozete me kontaktirati na mobilni : 065 / 682 - 70 - 35 , izbegavajte poruke, zivim u BG-u i transakciju mozemo obaviti iskljucivo uzivo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...