Jump to content

MATRIX turnir PROSIRENJE !

Xeqtor

Recommended Posts

Neozbiljnost lol? Sta je sa glavom decko? Uplate legle 30 dana pre tura, grupe izvuchene 30 dana pre tura, satnica odredjena 30 dana pre tura.. Nije NEMOGUCE i NADLJUDSKI srediti da upadne jos 16 ekipa... Mozda je nekoga to mrzelo u proslosti pa ti imas takvo misljenje... I da nagrade obezbedjene 30 dana pre tura... Tako da o OZBILJNOSTI nemoj ni da se salimo...

Edited by Xeqtor

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

ja bi licno ostavio kako jeste zbog saleta... Ali po zelji organizatora :) Ako mogu da se cimaju ql ako je zbog nekih VaJnOvAnjA onda je to pogresan razlog prosirivanja tura :)

Ali opet kazem meni je totalno SVEJEDNO :) samo da se GONI KANTER :)

On 1/8/2010 at 3:26 PM, akva viva said:

Ja ni ne ucestvujem na tom turniru, tako da nemoj da pricas gluposti bez ikakve osnove.

A da ucestvujem, pa naravno da bi voleo da igram protiv jacih od sebe.

Nema potrebe razglabati o ovome, samo pokazujes vecu neozbiljnost eventa.

Kako si osuo paljbu, ucini mi se da ti tesko pada. :P

Problem je sto bi se turnis prosirio na 2 dana, pa ne znam koliko to odgovara ljudima koji su se vec organizovali za 1 dan (Mada, 12 "ekipa" je iz NS.. :D). Ja bih prvi voleo da se prosiri turnis :D, igra mi se cs :D, ekipa mith bi igrala sigurno. Na vama je sve :).

Inace, ne trudite se da zadovoljite sve na forumu, uvek ce nekome smetati to :D bilo meni ili Karasu :D..

Some of us see only Black and Blue! Pazza inter

[00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me

On 1/8/2010 at 3:45 PM, tRanquiL^^ said:

Moj predlog ti je da ostavish 16 za taj tur...ako se pokaze dobro imash zagrantovanih 32 ekipa za sledeci tur...ako sad pokushash da skupish josh 16 ekipa i neshto sjebesh..nishta od sledeceg tur-a pozz

slazem se ;)

Edited by squick

Ako ne znas pucati, ne pokazuj zube !

One love = Counter-Strike

Ma ok vec sam odustao od toga cim sam video prve postove :P Samo hteo da udovoljim ljudima ono kao : "Aj da se igraju svi, mene bole za nagrade ionako 100% od uplate ide u nagrade" ali odma pao flame :P Tako da ostaje kako jeste i molio bih admina da deletuje ceo topic :D I da se zaboravi na ovo :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...