Dowla Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 E pozz, imam druida NE koji se nalazi na eu kadgar. Main spec je resto pvp:5/5 relentres,off setovi relentres full, u prevodu lik je u fulu sto se tice pvp-a,tu su i achivmenti 2200-2v2,2000-3v3(sad sam na 2100 ratinga ali nema achivment za to :)) Sto se tice pve resto geara nesto malo ima. Feral pvp:4/5 furios,dobra kombinacija geara full off setovi za tu kombinaciju geara, znaci polu pve/pvp itemi da bolje tuce;) naravno ima i pve geara za feral dps-a,ako se re-gemuju itemi i enchanti na tank-a moj druid ima 40k hp selfbuffed. LIk je u najboljoj guildi na serveru kao friend rank ali naravno ako se neki trade odradi lik se verovatno mora prebaciti na drugi server radi vece sigurnosti.Ime takodje necu da govorim na internetu radi moje sigurnosti (imao sam lose iskustvo o tome) tako da ako vas nesto zanima slobodno me mozete kontaktirati na telefon: 064/517-66-22. Acaunt je uplacen jos mesec dana. Ako imate nekih solidnih ponuda javite se,uglavnom kao sto se vidi na osnovu mog lika zanima me uglavnom pvp :) Slobodno ako vas nesto zanima me kontaktirajte sa sms-om ili zovite ako imate kredita :) Ima svega ....tako da Na acauntu ima jos i par 30-tih lvl-a,i dk 62lvl. Acaunt je naravno prebacen na battlenet,tu su i podaci : sq/mail/battle net sq/itd. Menjao bi ga za skoro sve :> posto je sad skoro svaka classa OP. Saljite ponude pa cemo videti,preffer priest/mage/rogue/lock/ sa otprilike jednakim pvp gearom. Necu vise da vas smaram,ostavio sam broj telefona ako vas nesto zanima pitajte :) ae poozz Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts