reAd* Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 (edited) Hteo bih da vam predstavim novi turnir od organizatora BUG community-a, pod nazivom BUG 2v2 Tournament Sav dodatni info o turniru mozete naci na sajt www.bug-hq.com i forumu www.bug-hq.com/index.php , tamo je sve detaljno objasnjeno , oko prijava/nagrada/pravila/servera i svega drugog , pridruzite nam se ! Pravila: 1) Nema kasnjenja, sve ekipe su duzne da se pojave 5 minuta pred pocetak meca. Ekipa koja se u predvidjenom terminu ne pojavi na serveru gubi 16 - 0 ! 2) Ako u toku mecha nekom igracu pukne net, zablokira racunar...stavlja se pauza, a igrac ili zamena imaju 5 min rok da udju na server i dalje se nastavlja normalno. Ako igrac ne ulazi na server, admin koji kontrolise mech skida pauzu i ekipa nastavlja mec sa 1 igracem. 3) Ako u toku mecha zapazite bilo kakvu nepravilnost, nemojte gubiti vreme da isterujete pravdu (da psujete i slicno) vec zavrsite mech a posle cete moci da odgledate demo i ako budete sigurni da je bilo neke nepravilnosti da se zalite na forumu. Takodje mozete adminu da prosledite primedbu (say_team: @text). Vredjanje i slicni ispadina SAY: nece se tolerisati. 4) Zabranjeno je koristiti say za prebacivanja ili provokacije, samo Team Leader sme koristiti Say, za svu komunikaciju sa saigracima koristite say_team ili Team Speak. Nepostovanje dovodi do opomena, svaka ekipa moze dobiti 3 opomene tokom mecha, nakon 4-te admin sme prekinuti mech i ekipa gubi 0-16. 5) Obavezna je igra na 32 bita. Ukoliko ekipa koja je pobedila nema neki SS ili se pokaze da su igrali na 16 bita, a protivnicka ekipa se zali, onda se taj mech ponavlja. Sledeci isti prekrsaj ekipa gubi mech DW ! 6) Kada dodje vreme vaseg mecha, pre nego sto udjete na server stavite odmah svoj tag+nick da bi mech sto pre krenuo. SVAKO KO NEMA TAG BICE KIKOVAN ! 7) Dozvoljeno je da igraju samo prijavljeni igraci. 8) Nema odlaganja meceva !!! 9) Tactial Shield je zabranjen (restricted). 10) Zabranjeno je koriscenje flash bug-ova. 11) Zabranjeno je koristiti bilo kakav cheat - igrac koji bude uhvacen sa cheatom obezbedice svom timu preliminarni zavrsetak takmicenja(citaj: tim ce biti diskvalifikovan) i svi naredni mecevi tima(ako postoje) ce biti oznaceni kao pobeda od 16-0 za protivnika 12) Silent C4 nije dozvoljen. Sistem takmicenja: Igrace se Knock-out,32 ekipe, 2 cw Servera :) Mape: 1.de_dust2_2x2 (dg i kr) 2.de_inferno (A Site, Mala sreda, Velika sreda i Kuca) Mali detalji lige: Limit ekipa: 32 Nagrade: 1.mesto: Admin na PUB i DM Serveru 2.mesto: Admin na AWP i DeathRun Serveru 3.mesto: Admin na Surf Serveru kontakt: Darko Irge msn: darko.i@hotmail.com Marcy msn : cs.marcy@hotmail.com Forum : www.bug-hq.com Serveri : BUG 5thQart Clan War 1 : 212.200.163.180:27039 BUG 5thQart Clan War 2 : 79.101.56.12:27051 Prijave su pocele. GL^HF :) post by : irGe Edited December 29, 2009 by reAd* Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.simph > HuSkArL Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 (edited) Jel moraju zajedno dvojica da idu? ili 1 moze da ide na kratko a 1 moze na dugo? I da li su obavezni unapred da najave protivnickoj ekipi gde ce ici? I da li ce ih biti tu dvojica ili samo 1? I da li svi moraju da igraju pod tagom BUG, posto je vec bugarski turnir? hvala poz... Edited December 29, 2009 by b.simph > HuSkArL Link to comment Share on other sites More sharing options...
reAd* Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 igraj kako hoces lol miloshe pobogu...... i odakle ti da je bugarski ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.simph > HuSkArL Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Oke samo sam pitao...Pa mislio sam BUG = bugarski... I sta ima lose u tome ako nije bugarski? Jel imas nesto protiv Bugara? Ne kapiram? Nisi napisao da nemaju Bugari pravo da igraju... msm. ako je vec BUG turnir trebao si da ih pozoves :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 ako vam treba igrac javite mi se. revelation@aggressive.com igra mi se jako ovaj turnir. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reAd* Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 (edited) milose pameti moja .. ce napravimo i to :D mislim nisam ja org niti ista, vec irgetu je bagovao rur pa sam post umesto njega :D sta imas jos da kazes :D Edited December 29, 2009 by reAd* Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.simph > HuSkArL Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Ovo je ozbiljan turnir, vidim da je privukao paznju ozbijnih igraca nase domace cs scene... Mislim kako i ne 1.mesto: Admin na PUB i DM Serveru ne dobija se to svaki dan...Gledacu da se prijavim sa nekim igracem ali treba ce nam par nedelja da se postavimo i provezbamo sve mape... Srecno svima na turniru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Ovo je ozbiljan turnir, vidim da je privukao paznju ozbijnih igraca nase domace cs scene... Mislim kako i ne 1.mesto: Admin na PUB i DM Serveru ne dobija se to svaki dan...Gledacu da se prijavim sa nekim igracem ali treba ce nam par nedelja da se postavimo i provezbamo sve mape... Srecno svima na turniru! It's ok we got it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reAd* Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 ne moj tako milose ipak ste vi pro :O ne treba vam vezbanje :O sto se tice admina za tebe svuda samo ako osvojis :O vidi nadji nekog bugarina da igra sa tobom :O da osvojite :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.simph > HuSkArL Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 ne moj tako milose ipak ste vi pro :O ne treba vam vezbanje :O sto se tice admina za tebe svuda samo ako osvojis :O vidi nadji nekog bugarina da igra sa tobom :O da osvojite :O Brate nisi naveo u pravilima da moze da se napravi internacionalni mix...Ja sam mislio da je ovo iskljucivo turnir za srpske drzavljane :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
reAd* Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 a brate jbg :( evo sada ti kazem na rur-u pred 18 000 ljudi :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noiser Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Nadam se da ce mo lepo organizovati turnir. elle ti malo zajebavash? :) Odakle ovom liku da je Bugarski turnir?? http://img231.imageshack.us/img231/5715/noiser.swf Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 koje si smece viktore i kolko se lozis huskarle lol ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
reAd* Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 Noiser brate ako ne provaljujes huskarl se zeza znaci, i ja sam ga pitao na msn-u sta pises ovo si lud? on kaze pa malo spama ^^ :D tako da opusti se pametnica je on :D milosheeeeeeeeeeeeee <3333333333333333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Boze ima nas svakakvih ! THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.simph > HuSkArL Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Nadam se da ce mo lepo organizovati turnir. elle ti malo zajebavash? :) Odakle ovom liku da je Bugarski turnir?? Po meni elle i njegov saigrac favoriti za osvajanje turnira... Sta ima lose u tome i da je bugarski? Ne kapiram otkud toliki h8 prema susednom bugarskom narodu? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
reAd* Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 nema nista brate ali ja i dalje mislim da si ti i tvoj partner glavni favoriti za titulu i verujem u vas evo vam kvota 1.05 i mislim da ce te uzeti ovaj veoma jak turnir.. a ti nikako meni da se zahvalis :( a ja tebe volim :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.simph > HuSkArL Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Ja sam samo hteo da iznesem svoje misljenje vezano za predstojeci turnir... Po meni bice slicnog kvaliteta kao onaj u 3D, mozda cak i jaci ako se prijavi urosh_ iz ekipe nepoznatih razloga... Viktor je ozbiljan igrac i evo sad pregovaram sa njim, posto ga je ispalio saigrac, da se adekvatno spremimo za tur... gl hf svima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reAd* Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 slazem se sa tobom, mozda bude i konferencija za stampu , tabloidi i tako to..... milose dali ste trenirali za turnir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts