AlexG Posted December 30, 2009 Author Report Share Posted December 30, 2009 Kolko ja vidim resavao si nekoliko dana ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTa_R Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 (edited) preko 3h efektivno, danas sam malo vise prilegao, inace zadnja 2 dana su bila nesto na po malo.... posao mi nije dozvoljavao vise, nisam dugo bio na istom, pa sada moram malo da zapnem :D Edited December 30, 2009 by BaTa_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 presao za 3-4 sata. jej :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Dajte jos ovih, ali da valjaju, po netu sam nasao samo neka sranja. inace, nisam skapirao onaj tranzistor/kasetofon whatever, dajte spoiler :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 2, 2010 Author Report Share Posted January 2, 2010 Dajte jos ovih, ali da valjaju, po netu sam nasao samo neka sranja. inace, nisam skapirao onaj tranzistor/kasetofon whatever, dajte spoiler :) Pritisni play i cuces isti ton onoliko puta koliko ima reglera. Podesi reglere da se cuje drugi ton. Kada se na svim reglerima cuje drugi ton, pritisni eject dugme i otvorice se uredjaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Blah ja sam prvo pomestao ova cuda, pa nisam izvalio da je svuda isti ton... Hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Uuu, tamo na prolece prosle god, na ruru smo se nas nekoliko kamara navukli na rum eskepjove, ako nismo poizresavali jedno 15 komada bar :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 aj pokaci neke dobre,ja sam se sad skoro nalozio,presao sam od VISION-a sve i ovo sranje :) ,sad sam nub i ne mogu da nadjem neki dobar rum eskejp :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 (edited) Kucas room escape ovde na searchu i izadju ti svi topici gde smo ih igrali :) Edited January 4, 2010 by СавСамИсти Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 eto vidis,to mi nije palo na pamet :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 au zakucao sam kod sefa najstrasnije :S dajte help Quote First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 Nadji tri male baterije i napuni "laser pointer" koji si nasao. Kada se ukljuci, daje kombinaciju za sef. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Nadji tri male baterije i napuni "laser pointer" koji si nasao. Kada se ukljuci, daje kombinaciju za sef. snasao sam se sinoc al hvala :) Quote First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 pravo da vam kazem, izadji iz sobe nije igra, i stvarno je mozgalica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts