iguana Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Da predjem odmah na stvar - moj problem je sledeci i svodi se na ovu prichu - kada upalim desktop i proverim email putem Thunderbirda (iako koristim iskljuchivo gmail, sluzim se desktop aplikacijom da ne bih uvek morao da skidam povece attachmente) program naravno skine sve nove poruke. Kada upalim thunderbird na laptopu, recimo sledeceg dana,on sa gmail naloga skine samo poruke koje su u tom trenutku neprocitane, a ne i one koje su u gmail inboxu na netu i skinute na desktopu,tako da mi inboxi na oba kompjutera nisu sinhronizovani, sto nije problem kada imam brz pristup netu ili pristup ka oba kompjutera. Ali sada kada sam na putu i kada sam u zemlji koja ima mnogo gori net od nas, pomalo me iritira. Milos Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 koristi IMAP umesto POP3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts