Xerax Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Dobio sam pre neki dan iphone 2g 8gb. Totalni sam pocetnik sto se tice iphona jel sam dugo furao n95 8gb. Signal mi je uzasno slab 1-2 crtice maximum,al vecinom nema uopste signal. Kartica je 064,a pise mi oznaka mreze YUG 03. Verzija je 3.1.2 (7D11). Instaliran mi je i neki APN unlockit za disablovanje EDGE-a,pa mi tamo u profile pise FAKE APN. Ali i pre instaliranja istog sam imao problem sa signalom. SIM kartica mi je relativno nova,ali kad sam ubacio drugu imao sam isti problem. Aj ljudi plz neki help ali step by step jel sam totalna neznalica sto se tice iphona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 to ti je do telefona, kroz moje ruke je proslo jedno 5 komada i nikad nisam imao takvih problema. pokusaj u nekom od servisa koji rade sa iphonom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 obrati e fat boy-u :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 grok! mozemo da pregazimo ceo firmware i ubacimo neke patcheve, ne moze da skodi a mozdai resi problem :) moj mob je 064-650-2067 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 Ili je mozda commboard? Ja sam uradio onaj restore fw-a 3.1.2 i opet nista :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts