Elekssiss Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Poz ljudi,menjao bih solidno gearovanog paladina.Razlog je sto hocu da igram sa prijateljima,ali nemam kesa da ga prebacim na drugi serv i u hordu. Ja igram vise pvp u poslednje vreme,i igram prot spec u ret gearu.ako ste upuceni znacete kolko je to dobro. Taj ret gear : x3 furious + head relent + x1 t9,weps relent i offset relent.Sad skoro i shouldere uzimam ! Sto se tice holy pvp : Full furious + offset relent,furi weps Pve:Dobar holy gear,moze da izvuce togtc10/25,i icc10.oko 30k mana self buffed,2.6k sp i oko 340 mana regen. Skoro sam poceo tank da skupljam,jos 20-30 defense ratinga i moze da raiduje 25 man.. Achiev pts : oko 5k Profesije :mining i JC Ofc epic flying mount + dooosta ground ! takodje imam 4 strane petova ako vam znaci. Iskljucivo se menjam za hordu.Slicno girovani,prednost imaju shamani,pogotovo ako su na Dunemaulu,ali sve ostale klase dolaze u obzir takodje. Imam sav info i od bneta(ne menjam se ako nemate bnet podatke,jer je to sada bitno) Kontak msn :petar_swifty@hotmail.com ili skype :baaanginupagain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elekssiss Posted December 24, 2009 Author Report Share Posted December 24, 2009 Znaci,ljudi hitno je veoma :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts