togFU Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 isti kao sa slike, stim sto ima i deutsche welle logo (dobijen na nagradnoj igri) kao nov, korišten 2-3 dana, i onda sam skontao da mi ne odgovara, i od tada mi stoji u fioci. Mislio sam da ga ne prodajem, kao "neka stoji", ali eto... Razlog za prodaju: - više mi odgovara moj stari shuffle koji mogu da pauziram a da ga ne vadim iz džepa (tipa kad uđem u prodavnicu) - drugi i jači razlog je jebeni volume limit koji ovaj player ima zbog EU zakona, jednostavno mi je previše tih. Cena: s obzirom da nema garanciju, cena 100 evra fiksno, ako ne ode nastaviće da stoji u fioci, da čeka crack za remove volume limita, ili neko duže putovanje, za sada mi je shuffle od 1GB sasvim dovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Ima remove volume limit, samo si ti kupusar pa ne znash! P.S. i ne secam se gde, imam isti takav, samo znam da sam cheprkao i nashao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts