zmakri Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 WTS Undead Mage (Female) level 80 Profesije: Enchanting: 450 sa vecinom WOTLK enchanta kao i low lvl enchants Tailoring: 430 - samo za cloak enchant 2.8k spella 37% crita itd... Od opreme imam 4 dela triumpha (ne heroic .. 245 lvl item) Shoulder, Legs, Hands, Head ... vecina 245 lvl itema.. i po neki 258 :) Od pvp opreme nemam skoro nista.. ima nesto u banci tu i tamo ali mislim da nije vredno pominjanja. Na accountu imam oko 6k golda kao i dosta stvarcica za prodaju. Mage je u guildu koji raiduje i trebalo bi da padne i anub'arak na 25heroic... tako da ako je neko zainteresovan da nastavi sa radiovanjem .. :) Na accountu takodje imam i 70 paladina, 70 priesta, i 76 Death Knighta. Account je uplacen jos nesto vise od mesec dana. Imam oko 4k achievment poena. Par titula. U interesu mi je da sto prodam acc :) Za vise informacija, armory link etc: 064/56-385-20] Zmakri@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts