zexon Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 AGP nVidia 7600GT skoro nova!!! 55e Ortak prodaje, moze PM ili na njegov mob 061/1667-489 Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
zli_zeka Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Sry but moram da se LOL na topic 55 eura za to cudo MNOGO JE KUME MNOGO JE xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted November 18, 2009 Author Report Share Posted November 18, 2009 Ne znam, ne prodajem ja, prodaje ortak. Imash njegov mob slobodno zovi pa vidi... On je to valjda pre 2-3 meseca platio 80-90e koliko je meni poznato... Mene je zamolio da postujem ovde, mozda ima zainteresovanih, ja sam to samo c/p. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
zli_zeka Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Kazem da je mnogo posto sam ja neki dan istu graficku prodao za 20 eura i to jedva. Sustina svega je da je stara graficka i po toj ceni tesko da ce je prodati. Kazi ti njemu da on to spusti na barem 30 eura imace vise zainteresovanih. Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 ti si verovatno imao pci ova je agp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 (edited) Evo i ja da dodam nešto na tu foru, čisto iz dobre namere prema tvom ortaku, ne iz želje da miniram oglas: Prvo: Neko ga je debelo zajebao ako mu je uzeo toliko para za tu grafiku novu, pa mogao je prodati to sto ima, sta god da je, za bar 50 e, i za jos tih 80-90 kupiti solidnu novu mašinu, ili polovan neki stariji dual core, koji gig ddr2 i bar 8500gt ili 8600gt npr, ili 3650. Stvarno ne razumem kako i zašto je toliko platio... (Pogledati drugo i treće:-) Drugo: Ja sam pre nešto više od godinu dana preko ovog foruma prodavao Asus 6800GT agp koji je mnogo jači od 7600GT, jer ddr3>>ddr2 i 256bit>>128bit, za ne-fiksnih 40tak eura, i toliko i dobio od forumaša koji se potpisuje kao unkind. Jesam li napomenuo da je to bilo pre vise od godinu dana? :-) Treće: tu cenu od 40e sam formirao na osnovu dobro proverene informacije da je tada, u septembru 2008. taj 7600gt agp nov bio između 70 i 80 eura po beogradskim radnjama. Dakle, pre godinu dana. Ne razumem kako je mogao poskupeti 10 eura posle godinu dana... Ajde i Četvrto: Evo, čisto primera i poređenja radi, ovde u jednoj mašini imam 1650 pro agp sa 512 mb ddr2 128 bit, za kesh bih je dao za 25 eurića, a u nekim zamenama računao 30. A to ne verujem da je išta lošija kartica od te 7600gt, čini mi se (nisam baš 100% siguran, ali mogle bi biti tu negde...) Zato je najbolje da se on pomiri sa činjenicom da su ga opelješili, i da to daje za nekih maksimalnih 25-40 eura, u zavisnosti od toga koliko je potencijalnom kupcu očajnički potrebna dobra agp grafika:-) Edited November 20, 2009 by milanche OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
zli_zeka Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 ti si verovatno imao pci ova je agp... Jesam zato i kazem da trazi 30 posto je AGP teze naci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted November 22, 2009 Author Report Share Posted November 22, 2009 Evo ljudi o kojoj grafichkoj se radi, da ne bude zabune u pitanju je graficka agp http://www.itsvet.com/proizvod/msi-geforce-7600-gt-256mb-gddr2-nx7600gt-td256z/comp_comp_vga/24/697 A pcie verzije iste, su znatno jeftinije... Ako ima zainteresovanih javite se choveku, verovatno ce vam izaci u susret sto se cene tiche, u interesu mu je da proda. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts