cikaDrasko Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Uplatilac: Vaše ime, prezime i adresa stanovanja Svrha uplate: Uplata za turnir – DH Primalac: Draško Jović Broj Računa: 165-1001524831916-91 MOlim ljude koji nisu platili turnir da to urade u Ponedeljak, stvarno je hitno .... Na ovom topic-u kad uplate neka jave... Hvala unapred !!! Edited October 31, 2009 by cikaDrasko Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Ajde momci nemoj da vas sanjam. Ispadnite fer i uplatite da bi mali Zero otishao sa shto manje troshkova iz svog dzepa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4pher Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Jel mogu ja da dam pare Zeru na ruke, posto zivi na pet minuta od mene; pa nek on vidi sta ce ili bas mora na ziro racun? Quote Nowhere to run, Nowhere to hide, You`ve got to kill to stay alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikaDrasko Posted October 31, 2009 Author Report Share Posted October 31, 2009 Jel mogu ja da dam pare Zeru na ruke, posto zivi na pet minuta od mene; pa nek on vidi sta ce ili bas mora na ziro racun? Naravno... samo da znam da si to uradio, Zero dodjes mi 50 eura i 2soma dinara Onda to znaci sledece : Pesma je uplatio KOd Zera je od z4phera i njegov deo Ilija i Chupavi donesite mi u Ponedeljak na ruke Odnosno jos 3 uplate cekam preko racuna... Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4pher Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Odlicno! Sutra mu dajem kes, bez brige :) Quote Nowhere to run, Nowhere to hide, You`ve got to kill to stay alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Uplaceno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 (edited) Ja sam upravo doshao iz banke i ova zhenska shto radi mi reche da je taj zhiro rachun ne postoji. Proverio sam 16 puta, i ona bar 3. Doturicu ja te pare zeru, sad smo se dogovorili.. da se ne maltretiramo. Edited November 2, 2009 by Sima Fuse Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Ja samo da potvrdim da sam otishao u drugu banku i uplatio. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts