Jump to content

Linkovi igraona

Lunat1x

Recommended Posts

^Okej, milane tarote, reci mi, kad si toliko pametan, gde uopshte zhivi ovaj lik? Jel uopshte zhivi u Srbiji?

Za shta mu trebaju linkovi? Jel tje mu koristiti neshto sajt igraonice iz Nemachke ako zhivi u Srbiji?

Ja nazhalost nisam vidovit, pa moram da pitam choveka neka podpitanja, kako bih mogao da mu pomognem ;)

Izvinite zaboravio sam da spomenem grad.

Trebaju mi linkovi BG igraona imao sam na kompjuteru al format pa mi se sve izbrisalo. Pratim redovno cene, renovisanje itd.

Takodje drugar planira da otvori igraonu pa da vidi malo kako izgledaju bolje igraone da ima plan.

Hvala

^Okej, milane tarote, reci mi, kad si toliko pametan, gde uopshte zhivi ovaj lik? Jel uopshte zhivi u Srbiji?

Za shta mu trebaju linkovi? Jel tje mu koristiti neshto sajt igraonice iz Nemachke ako zhivi u Srbiji?

Ja nazhalost nisam vidovit, pa moram da pitam choveka neka podpitanja, kako bih mogao da mu pomognem ;)

Sinko, reci mi samo da znas sve zive igraonice u Srbiji pa cu ti se onda izviniti sto sam dao glup komentar na tvoje pitanje "za koji grad ti treba". Naravno da ne, ti kao i vecina drugih znaju jedino za kgb i druge "metro-igraonice", te sta koji kurac uopste postavljas takvo pitanje. Ne pravi se pametan, juce si dosao ovde.

@Lunat1x: Ne znam koje te tacno interesuju, da li ove manje ili neke "jace". Imas te, vec poznate, kod Vuka (KGB, AI, Mojo, Shark, Gamma, Forum), tu je Net+, Deus i dalje radi iako nisam bio tamo godinama, Stilgarova igraonica koju je prvo prodavao al' izgleda da nije bilo nista od toga (jedna od old-school igraonica), a tu su ti i ove leve igraonicice. Sve u svemu, za vecinu mozes naci i na guglu sajtove, a za ostalo, "you're on your own :)".

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...