Lunat1x Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Zop Trebaju mi linkovi drugaciji igraona al gde se uglavnom ima CS i gde su dobri uslovi za igru. Samo website, ne treba mi telefon. Hvala mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Za koji grad ti treba? http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 ^ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 ^Okej, milane tarote, reci mi, kad si toliko pametan, gde uopshte zhivi ovaj lik? Jel uopshte zhivi u Srbiji? Za shta mu trebaju linkovi? Jel tje mu koristiti neshto sajt igraonice iz Nemachke ako zhivi u Srbiji? Ja nazhalost nisam vidovit, pa moram da pitam choveka neka podpitanja, kako bih mogao da mu pomognem ;) http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 lik je iz kragujevca kolko sam skontao. al onaj tvoj post da je bila fora bio bi smesan :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Kol'ko ja znam ovo je Aljbanac, ne Kragujevcanin. @Topic: Imas negde (Dreadov cini mi se) topic, gde je to isto trazio, i dali su mu dosta infoa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 ah da jeste :D secam se topica o turniru. pusti mi pm ako ti trebaju neki sajtovi igraona u beogradu, ne bih da ih reklamiram ovde. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted October 29, 2009 Author Report Share Posted October 29, 2009 Izvinite zaboravio sam da spomenem grad. Trebaju mi linkovi BG igraona imao sam na kompjuteru al format pa mi se sve izbrisalo. Pratim redovno cene, renovisanje itd. Takodje drugar planira da otvori igraonu pa da vidi malo kako izgledaju bolje igraone da ima plan. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 ^Okej, milane tarote, reci mi, kad si toliko pametan, gde uopshte zhivi ovaj lik? Jel uopshte zhivi u Srbiji? Za shta mu trebaju linkovi? Jel tje mu koristiti neshto sajt igraonice iz Nemachke ako zhivi u Srbiji? Ja nazhalost nisam vidovit, pa moram da pitam choveka neka podpitanja, kako bih mogao da mu pomognem ;) Sinko, reci mi samo da znas sve zive igraonice u Srbiji pa cu ti se onda izviniti sto sam dao glup komentar na tvoje pitanje "za koji grad ti treba". Naravno da ne, ti kao i vecina drugih znaju jedino za kgb i druge "metro-igraonice", te sta koji kurac uopste postavljas takvo pitanje. Ne pravi se pametan, juce si dosao ovde. @Lunat1x: Ne znam koje te tacno interesuju, da li ove manje ili neke "jace". Imas te, vec poznate, kod Vuka (KGB, AI, Mojo, Shark, Gamma, Forum), tu je Net+, Deus i dalje radi iako nisam bio tamo godinama, Stilgarova igraonica koju je prvo prodavao al' izgleda da nije bilo nista od toga (jedna od old-school igraonica), a tu su ti i ove leve igraonicice. Sve u svemu, za vecinu mozes naci i na guglu sajtove, a za ostalo, "you're on your own :)". Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts