Jump to content

Wow Talks

markotod91

Recommended Posts

I to ravage, a ne pounce (posto je zaskakanje jelte gej!)

Ali stvarno ne razumem, aj desi ti se jednom ali brate non stop ... tu nesto nije u redu sa mozgom ... a nije da sam ja igrao samo od kuce pa kenjam nego sam igrao i od ortaka i iz igraonica itd itd ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Teaser:

http://www.youtube.com/watch?v=DtYmXlOuryg

Movie:

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=129445

Aj poz sad odo za Pozarevac da snimam picke pa cu da se javljam na Klinke iz kufera.

P.S. Nemoj neko da mi spomene stun na Cyclone warriora xD jebiga los timing i call od druida na vt.

Inace, od skoro gotivim DK kad cujem na Ravencrest severu:

7132_151184262468_726027468_2818626_148714_n.jpg

Likovi s'kojima sam igrao arenu 3v3 >.< Riba pop, like sa desne rogue ;)

Changes on paladins once again !!! Dal ce vise da nam ostave klasu na miru... Sad im i sacred shield smeta.

As you can see, we are trying some different things with some paladin mechanics.

The Aura Mastery change (to 6 sec duration) is one we think is appropriate. If I had to guess, this one will stick.

We are trying some things with Sacred Shield to make it more of a Holy tool and less useful for Ret and Prot (without being totally irrelevant). I don't have a lot of faith that the implementation on the PTR is the one we'll go with for a couple of reasons, but our overall goal is to make Ret less tanky and the Holy tree feel like it's the right one to focus on for healing. I would expect a Sacred Shield change of some kind though.

I wouldn't worry too much on the Lay on Hands change at this point. I don't want to promise we won't change the spell for 3.3, but our intent was to revert the others only change before it went out to the PTR, which is why we didn't patch note it. We have already changed it back on our local builds.

The paladin class isn't just supposed to be for support anymore, but at the same time, the original intent for many paladin abilities was to help the group. Over time however they have contributed into making the paladin into a "one-man army," able to play offensively, defensively and heal without say the stance changing or shapeshifting or sometimes event talent specialization required of other classes. Many of the LK balance problems we've had with the class are because of that core issue.

With that said, we're just not sure a Lay on Hands change really accomplishes much from a balance perspective, while it feels bad to lose such an iconic ability. We just don't think the bang for the buck is there on this change, which is why we reverted it. But I'm not going to promise we won't touch it.

In fact, I'm not going to promise anything with this post. :) Please don't dredge it up later to try and argue against any upcoming changes. I'm just trying to clear up some confusion.

• Sacred Shield can now only occur every 30 sec. (Up from 6 sec)
  • Lay on Hands can no longer be cast on yourself.
  • Infusion of Light now also reduces the cooldown on the effect of Sacred Shield by 12/24 sec.
  • Aura Mastery now lasts 6 sec. (Down from 10 sec)

Pa skenjali mi i World PvP sa lay on hands, usrali su nam klasu maximalno, koji kurac je lay on hands uticao na balans u igri, jel ovde neko lud? Osecam masivan QQ, a bogme i ja cu da se ubacim. Neka mi neko objasni da je LoH TOLKO OP da je morao da padne NERF na sranje koje ima 20 minuta CD! El nam je tanking OP u PVE ne kapiram sta je fora, jeste jebeni second life, al ajde onda skidajte Last Stand warriorima, i nature swift koji je meni jebeni LoH.

Edited by Silencer
rur-1.jpgrur-2.jpg

Ribu bi karo 25 sati dnevno ma karo bi ih oboje realno.

a sad za nerfove:

ret spec nesluzi nicemu celu sezonu 7 ovaj poslednji nerf ce da izbrise spec iz arene. u 3v3 ret paladin umire u pola sekunde bukvalno protiv bilo cega a posto 2v2 vise nema svrhe ni igrati to je to spec nesluzi nicemu.znaci u pola partija umrem bez da iskoristim buble uopste jer imam gcd od 1.5 sekundi jer sam pritisno nesto drugo dok sam bio na preko 80% hp

prosle sezone sam igrao 3v3 sa disc/magom kao ret i na 2500-2600 mmr bukvalno se svodi na to sednu na tebe oteraju te u buble za 2 sekunde i onda kad buble prodje ili ga dispeluju umres za 2 sekunde.

5v5 nisam ni igrao ove sezone al kapiram da 3-4 dps caster cleaveovi 1 shotuju ljude iste sekunde kad bace jedan instant u isto vreme. Lava burst ima siguran krit svakih 8 sec koji krituje po 10-12k na mojih 900 resilance gear zamislite to x 4 i partija je gotova iste sekunde kad pritisnu to dugme na bilo koga

inace jako bi voleo da imam mogucnost da postujem na us.forumu (posto kolko sam upucen nemoze da se postuje ako nemas acc/char na us realmovima) da organizujem qq threadove po ceo dan dok neke stvari ne nerfuju jer mi se povraca od destro/ele/magova/huntera u 3v3 a u 2v2 mi se povraca od arms wariora narocito

edit : prsko bi ribu 50 sati dnevno ispravka :S

Edited by Capma

Interrupts better than Kanye

Sacred shield nerf podrzavam zbog maloumnih retarda prot healera koji se kurce sa svojim gladiator titulama i 2500 raitinzima. Jeste da to steti i meni kao retriju ali jbg. A i blizzard jede kurac, nerfuju spellpower u prot stablu ali retardi opet igraju taj spec jer nisu u stanju da prezive duze od 3 sec kao holy. Jos onaj talenat da su crit healovi 30% jaci da se izbaci i divine plea nekako da se sjebe i bice onda to.

Inace LOH nerf :( Neznam koji kurac to menjaju i kome je to smetalo? Bitno je da magove koji soluju arenu do 2k buffuju sa svakim patchom.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Neka neka nerfuju SS, mogao sam bez njega i u TBC, a to sto me shaman ele / mag / destro lock bije kako bog zapoveda to sam navikao. Samo da LoH ne diraju u BG i Outdoor PvP, kolko kapiram GC-a vrnuce na staro, ali ne obecava da nece da promeni spell :/

Mislim ravno bi bilo onda da ukinu reinkanaciju samanima u Battlegroundu, ako LoH smatraju Second Life, a druidima Battle Res >.<

Ja bre u svom jebenom timu 3v3, smatram sebe kao nekog ko da neki buff, napravi neki burst dmg (koji nije vise ni za kurac), bacim bop da ne pogine druid lol, freedom hunteru, sacrifice da izadjem iz fira i dispellujem fear ne drugom igracu, isto tako dispell klasican. Znaci Retribution je support, i tu je Stun / Repentance na svakih 1 minut.

rur-1.jpgrur-2.jpg

igram onako iz zabave 3v3 sa retrijem i znam kad nam uleti wizard cleave da on umre u sekundi. ajde ja jos mogu da prezivim imam taj reflect i mogu da losujem sa intervene, dok njega bukvalno pojedu... mogu misliti kakva je scena na 2500+ gde si mrtav pre nego sto mrdnes

Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште!

ma harry poter timovi sad dominiraju kolko sam skontao. Nisam igrao 3vs3 ozbiljno ali vidim koje su cifre u pitanju. A jbg nije da melee cleave nije bio op s5 i s6, moraju sad malo casteri da dominiraju...samo da se to ne izmakne kontroli

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

ma kad vidim ele shamana i destro locka vec pisem gg, healera nam cc na 15 nacina i nas samo zerg. mada na ovom low ratingu ima retarda sto pucaju u mene dok imam spellreflect i onda ih moj pala dovrsi sa HoW

jos da ovaj kalky ne slekuje!!! nisam dobio arena poene jer nije bio juce online!

Edited by Gankaloth

Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште!

Pos'o - kutja, pos'o - kutja....nigde kafane...pa ne moze to tako mamu mu, i mi cigani dusu imamo :P

Salim se ofc, dosao sam kuci u nedoba i lgovao sam se dosta kasno, plus onako premoren ne bi mogao ni vevericu da zalecim a kamo vas dvojicu...

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

SPOILER ALERT

Next PTR Build

Warrior:

Enraged Regeneration can no longer be cast on yourself.

Druid:

Frenzied Regeneration can no longer be cast on yourself.

Death knights:

Death Pact can no longer be cast on yourself.

Will of the Forsaken now shares a 45-second cooldown with similar effects, including the Medallion of the Horde, Titan-Forged runes, Insignia of the Horde, etc.

IN YOU ASS UNDEADS !!! \o/

Edited by Silencer
rur-1.jpgrur-2.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...