SrdjanO Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Aca : Rudan au kakav mech, must obs! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_EmanJa Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 El ce a bude winner loser sistem ili eliminacije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 ja ne mogu za vikend, nisam pri kompu, mogu pre vikenda ili posle.. :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Jel ce moci da se obsuje ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artiljerac Posted October 28, 2009 Author Report Share Posted October 28, 2009 (edited) ja ne mogu za vikend, nisam pri kompu, mogu pre vikenda ili posle.. :< ok mozete vi i jos danas nece biti problem samo napishite na ruru ili se dogovorite, odigrajte i uploadujete replay, ako vam treba host obavestite me na msn-u : afrika.korp@hotmail.com igra se BO3 i igra se sistem eleminacije mape dok ne ostane jedna (f.e. 7(mapa)-2(igraci vetuju)-2-1-1)) ili po dogovoru igraca. Moci ce da se obsuje ovde ce biti receno vreme kada se igra ( ako oni ne odigraj u ''tajnosti'':) Edited October 28, 2009 by artiljerac Quote In God we trust ~ONE~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Ae rudan, kad ti odgovara? :) Ja otprilike mogu sutra posle 20h, a pre 16h, a vikend ne mogu, one tamo nedelje mogu ponedeljak celog dana, i da ne pisem dalje, al verujem da ces naci vremena do tad.. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 u principu mozes bilo kad : )))) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huang_Feng Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 weakskill kad mozes? ja mogu ovih dana bilo kad poslije 16:30h... Quote Huang_Feng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 ja se sad vratio sa puta a u 12 mi istice net, a za vikend ne rade uplate za SBB...jel mozes Ajk od ponedeljka? :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_EmanJa Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 AJk: @RoxZe moze ni ja ne mogu sutra slava rodjacima pa mora da se ide, add me na msn-u : uber-cool@hotmail.com WeakSkill: El moze da se pomeri i moj mec vvs Hunag_Fena ako nije problem jer imam da idem na slave i ja ceo dan isti je msn (uber-cool@hotmail.com) Inace ja (weakskill) i Ajk smo rodjena braca a ajk-a mrzi da pravi msn i acc na rur-u pa sve preko mog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Ja samo zelim da obavestim Rob-a protiv kojeg igram da nikako ne mogu sutra da igram,eventualno mozda u nedelju,al od nedelje,jedan radni dan bi mogao predvece,kada ti odgovara Robe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 eo Zeroks : Ajk Virus : Spork Lakis : Krt Razzor : Mare-SCG Aca : Rudan Frimen : Rob Noni : Miza weakskill : Huang_Feng ako se nisam zeznuo negde, jer iz glave pisem koliko se secam onog kostura kojeg sam napravio ( i izgubio) na papiru. Ovi gejmovi ce se odigrati 31. 10 . 2009 u subotu sa pocetkom u 14:30 ko ne dodje od 14:30 do 15:00 bice diskvalifikovan. Posto su ovo finala bice daleko lakse i svi replayi se salju mani na E-Mail : Techpriest@staff.esl.eu ; ako neko pak ne moze igrati u 14:30 neka mi javi na pvt ili neka kontaktira i dogovori se sa svojim protivnikom kada moze da igra u toku dana, takodje mogu odigrati ranije svoj BO3! daj da te pitam po cemu si pravio ove meceve? ako su Frimen i Krt Freeman i Krtizza iz moje grupe onda je nas 3 proslo a kako si meni rekao prva 2 prolaze,meni je svejedno nego me interesuje samo kako si to uradio tj. ko je iz koje grupe prosao,i kako si "pario" protivnike nasumicno ili si radio winner A vs 2nd B? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Moram da pitam lakisa da li mozemo da odigramo u ponedeljak nas mech? Danas moram da radim ceo dan a sutra mi je bratu prvi rodjendan a to se ne propusta :))). Edited October 31, 2009 by Banzai Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artiljerac Posted October 31, 2009 Author Report Share Posted October 31, 2009 Moram da pitam lakisa da li mozemo da odigramo u ponedeljak nas mech? Danas moram da radim ceo dan a sutra mi je bratu prvi rodjendan a to se ne propusta :))). ok je posto smo se dogovorili igrace se ko kada moze ali da se odigra bo3. @MaRe promenili smo pravila od prva 2 u dve grupe su prosla 3, da bi popunila nedostatak i da b bilo 16 finalista. E, sad grupe su pokusane da budu balans nekako tako da nisam gledao ko je iz koje prosao (mozda bi mare vs spork, a virus vs razzor bilo vise balanced, ali nisam jedini krivac). Meceve odigrajte sto pre mozete i da zavrsavamo ovaj tour . Regards Quote In God we trust ~ONE~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakis87 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Moram da pitam lakisa da li mozemo da odigramo u ponedeljak nas mech? Danas moram da radim ceo dan a sutra mi je bratu prvi rodjendan a to se ne propusta :))). moze krto....ni meni ne odgovara subota...moze pon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus. Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Pa sta sad jel igram sa razzorom il sporkom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huang_Feng Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 AJk: @RoxZe moze ni ja ne mogu sutra slava rodjacima pa mora da se ide, add me na msn-u : uber-cool@hotmail.com WeakSkill: El moze da se pomeri i moj mec vvs Hunag_Fena ako nije problem jer imam da idem na slave i ja ceo dan isti je msn (uber-cool@hotmail.com) Inace ja (weakskill) i Ajk smo rodjena braca a ajk-a mrzi da pravi msn i acc na rur-u pa sve preko mog... aha,pa ajde ponedjeljak oko 19h ili utorak 19h(samo da nije prije 16h)? Quote Huang_Feng Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_EmanJa Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 aha,pa ajde ponedjeljak oko 19h ili utorak 19h(samo da nije prije 16h)? Moze utorak oko 19 da se nadjemo u Wicked cup room 1 ako ti ne odgovara napisi samo ovde kad mozes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 evo, ziv sam :) rudane, danas ili sutra 18:00? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_EmanJa Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 weakskill vs huang_feng 1-2 link za repove : http://www.demonreps.com/weak/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huang_Feng Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Meni nema iza ponedjeljka,"probat" cu ici na taj WCG! xD Quote Huang_Feng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Ja nikako da se dogovorim sa Robom da odigramo partiju,izgleda da on ne posecuje forum... Danas nikako ne mogu,al juce i prekjuce sam mogao,tek mozda sutra,naci ce se 30 min za war :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakis87 Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 eeeeeeeeeeeeeeeee eto nema nista od ovoga....jos jedan veliki dokaz kako je sve ovo zamrlo....i kako su ljudi ne ozbiljni :(. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 (edited) pa gde nece da zamre kad je admin opaljen..tj boli ga kurac za ovo Edited November 5, 2009 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 aj da prebijemo admina Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts