ZeRoQL Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 jos 4 dana :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 igrao bi i ja al me brinu posle, kad odem tamo, treba da se smaram sa FOXOM i CYPHEROM, a mogu da pomisle da sam ih dopratio kao roditelj, pa da mi cepaju kartu na ulazu, pa ako nema kikirikija i semenki, cime da zanimam zube, pa ondak ko ce da vice: sedi bre dole Radovane, nista ne vidim, pa kome da pljunem u dzep,ko u nasim bionjama, ne ide, ubice me nostalgija, zato bolje da cucim kuci i gledam u sokocalo kako se zero preznojava, i biva fragovan, doka pijem raso i parim noge u lavoru...eeee, daleko je ta sveskaaaaa, ili de vec bese, oma iza panceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 hahah rale carino :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 ej zero a u koliko sati treba da smo tamo? Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Posto ima 13 prijavljenih igraca samo se pojavite u 10:00h - 25 Oktobra u igraonici Core u Pancevu. Grupe ce biti objavljene sutra poslepodne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 ne verujem da nas ima tako malo :/ Hamla pare mogu da se daju na ruke u PA ? Da se ne cimam po bankama Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 I ako nije frka, dajte neko objasnjenje kako da se stigne do tamo. mapa, adresa, prevoz itd ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 nishta od mene ali zhelim demoe zauvek :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 (edited) Put iz Beograda. Odete do pancevackog mosta, iza autobuske stanice imate kombije koji voze do panceva i kostaju 90-100 din u jednom pravcu. Kada udje u pancevo silazite na drugoj stanici(kod stare poste) i samo ispratite put sa slike i dolazite do Core-a. Ukoliko imate problema sa pronalazenjem Core-a ili ne znate uopste kako da stignete, okrenite me i naci cu se sa vama da vas dovedem u core. 062/11-24-788 Marko Edited October 24, 2009 by GM.Hamla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D2D Posted October 24, 2009 Author Report Share Posted October 24, 2009 E ovako turnir je pomeren za 2 popodne. Grupe ce se izvlachiti na licu mesto, posto neznamo kolko ce ljudi biti prisutno. Pare ako niste uplatiti, moze kad dodjete na turnir. Adresa: RADOMIRA PUTNIKA 1 (ili pitajte nekog trzni centar "Trubac" gde se nalazi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CWD Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Bolje je da se igralo u 10 jer je onda mrtva igraonica prazna i samo je raspali dani u njoj..U 2 ce vec biti nekih retarda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Još bi ranije završili, do 2 bi sve bilo gotovo : ) ko je u BG-u a mrzi ga da se cima neka se javi, možda se nešto iskombinuje oko prevoza. Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 igrao bi i ja al me brinu posle, kad odem tamo, treba da se smaram sa FOXOM i CYPHEROM, a mogu da pomisle da sam ih dopratio kao roditelj, pa da mi cepaju kartu na ulazu, pa ako nema kikirikija i semenki, cime da zanimam zube, pa ondak ko ce da vice: sedi bre dole Radovane, nista ne vidim, pa kome da pljunem u dzep,ko u nasim bionjama, ne ide, ubice me nostalgija, zato bolje da cucim kuci i gledam u sokocalo kako se zero preznojava, i biva fragovan, doka pijem raso i parim noge u lavoru...eeee, daleko je ta sveskaaaaa, ili de vec bese, oma iza panceva. ja da sam igrac ql isao bih da "pridrzim" Liefje na krilu dok PURRI igra da joj nebude dosadno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 dajte neke informacije, kako ide, jel mozhe da se gleda negde ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts