Jump to content

Kockice za frp

Recommended Posts

Hvala svima. Zapisao sam adresu i ime radnje pa cu da je obidjem kad se nadjem u Bgu.

@Sinistral

Ne moraš se cimati za adresu. No, ako to želiš-možeš, pa mi je pusti na pm. Nece da škodi ako na prvu radnju izvrše recimo bombaški napad.* :)

* I to oni headless screaming likovi iz Serious Sam-a

Zato sto je lakse izgovoriti FRP od RPG. :) Ali da, to jeste u sustini srpski izum, niko u inostranstvu ne zove to FRP...

Ma sta ima da ti saljem PM, ko da su neka sekta:

Adresa Vojvode Dobrnjca 40, suteren radno vreme od 15 - 21h(sem utorkom i cetvrtom do 20h)

U Sigilu imaju na komad i neke jako lepe setove, koji su takodje preskupi. Nemaju onih standardnih setova od 300 kinti...

ah taj frp nedostaje mi :(

I meni, nismo frpovali skoro 2 meseca. :/ Ali sledeci vikend idemooooooooooo! In d pedu! :D Treba da bijemo nekog beholder bossa. :)

Edited by Sinistral

imash i u Sigilu valjda ako nije zatvoren, u Brankovoj ulici

ah taj frp nedostaje mi :(

Sigil ti je kod nis jugopetrol pumpe na brankovom mostu

Taj Dragon sto je bio iznad americke ambasade je sada negde kod Botanicke Baste (ako ti bas treba, mogu da nadjem adresu) i nema nikakve veze sa Klubom Zmaj koji je bio u Koce Kapetan i sada vise ne postoji, a prilicno sam siguran da ima i u Hobby Storeu (na autokomandi).

vojvode dobrnjca atm... ides autobusom 16/95 od zelenjaka ka pioniru, kod ribljeg restorana sa leve strane skrenes levo XD ne znam preciznije

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

pa to, a dok ga pravis, to su slatke muke. ja sam napravio skroz razvijeni svet gde su mogli adventurersi da rade sta oce, nisam morao da im stavljam nevidljive zidove, nego su imali slobodu i ako nece da private neki kvest, ne moraju, nek rade sta oce kad je postavka temeljita i cvrsta, nema izletanja na desktop:) JEL ME CUJETE RAZVOJNI TIMOVI JEBEM VAM MATER

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

pa i nema direktne, ali opet, faerun nije kompletan setting, i dalje moras ti da izsetingujes stvari, faerun je samo smernica.

ionako rantujem na proizvodjace pc rpgova, ne obracati previse paznju

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Pop Lukina, br. 6.

pa i nema direktne, ali opet, faerun nije kompletan setting, i dalje moras ti da izsetingujes stvari, faerun je samo smernica.

Pa ni jedan nije kompletan, a Faerun je jos i najkompletniji, odnosno najmanje toga ima 'neistrazenog'. Zato i ne vidim potrebu za smisljanjem novih svetova, osim ako nemas bas neku originalnu ideju za kosmologiju i slicno. Sve ostalo mozes da samo tutnes u neku zabit i tu smisljas sta hoces. A prednost postojecih settinga je sto ako su igraci upoznati sa njim, vise ce se osecati kod kuce i samim tim ce vise moci da se uzive u likove. I kampanja u kojoj igram i kampanja u kojoj vodim su u Greyhawku, super je svet.

Edited by Sinistral